Strictly Come Dancing: mannenkoppel breekt records met betoverende cha-cha-cha

Layton en Nikita gaan als een speer

Leestijd: 1 min

Acteur Layton Williams en zijn mannelijke danspartner Nikita Kuzmin dansten afgelopen de cha-cha-cha op Whitney Houstons ‘Million Dollar Bill’ in BBC’s Strictly Come Dancing. Daarmee verpulverden ze meteen maar twee records. Hier de beelden!

Vorige week lieten we je kennismaken met Layton Williams, een Britse acteur en zanger die bekend is van Bad Education en Billy Elliot, en zijn mannelijke danspartner Nikita Kuzmin. Deze week was te zien hoe de twee de cha-cha-cha dansten op de muziek van Whitney Houstons ‘Million Dollar Bill’.

Coole routine

Aan het begin van het optreden is te zien hoe Williams een trap afdaalt in een zilveren jumpsuit met daaroverheen een weelderige rode mantel. Na een paar zwoele blikken te hebben gedeeld met Kuzmin en het publiek, volgde een moeiteloos coole routine vol soepele passen, drama, intrige en een spetterende chemie tussen de twee dansers.

De dans eindigde in een epische split, waarbij Williams lachte van oor tot oor. De twee kregen een staande ovatie van het publiek en laaiend enthousiaste reacties van de juryleden. Met drie negens en een tien kwamen Williams en Kuzmin uit op een totaalscore van 37 punten.

Twee records

Hiermee braken de twee meteen maar twee records. Het was de hoogste score van de serie en de vroegste tien voor een cha-cha-cha in de geschiedenis van Strictly Come Dancing: dit is namelijk pas aflevering drie.

Bekijk hier de dans van Layton Williams en Nikita Kuzmin.

Powered by Labrador CMS