Strictly Come Dancing: Laytons Jamaicaanse oma geeft hem haar zegen

Leestijd: 1 min

We volgen Strictly Come Dancing al een tijdje omdat het mannenkoppel Layton Williams en Nikita Kuzmin weken achtereen hoge ogen gooit. Layton heeft nu verteld dat zijn Jamaicaanse oma aanvankelijk van niets wist. “Ze zei dat ze het geweldig vond.”

Jamaica staat niet bepaald bekend als gayvriendelijk land. Dat acteur Layton Williams (hierboven rechts op de foto) niet aan zijn oma, die daar woont, had verteld dat hij in Strictly Come Dancing met een man danst, is dan ook niet zo vreemd.

Maar nu Layton en Nikita met een half been in de finale staan, heeft de acteur de stoute schoenen aangetrokken en belde hij zijn oma na de uitzending van afgelopen weekend. “Ze wist niet dat ik danste met een man. Maar ze zei dat ze het geweldig vond en dat het haar niet uitmaakt, zolang ik maar gelukkig ben.”

Liefde en kritiek

De oma van Layton had via de computer van een vriend een aantal fragmenten bekeken en gaf hem haar zegen. Dat is fijn voor Layton, want hoewel hij en Nikita al weken de sterren van de hemel dansen, krijgt hij veel kritiek. Omdat hij musicalacteur is – hij was onder meer te zien in Bad Education – zou hij een streepje voor hebben op de andere kandidaten.

Dikke huid

Zelf trekt hij zich daar weinig van aan. Op X schreef hij onlangs dat hij een dikke huid heeft en dat niemand hem zijn kans ontneemt om te schitteren. Afgelopen weekend scoorden Layton en Nikita de volle veertig punten: de vierkoppige jury deelde net als die week ervoor vier tienen uit aan het dansduo.

Powered by Labrador CMS