Strictly Come Dancing: Layton en Nikita scoren vier tienen met Paso Doble

Leestijd: < 1 min

Pianoklanken, trompetgeschal en Lady Gaga’s ‘Bad Romance’ begeleidden Layton Williams en zijn vaste danspartner Nikita Kuzmin in Strictly Come Dancing bij hun perfecte uitvoering van de paso doble. De jury beoordeelde de dans met vier tienen, waarmee het mannenkoppel het beste was van deze elfde ronde.

Het was musicalweek bij Strictly Come Dancing, afgelopen weekend op BBC One. Sinds het begin van het 21e seizoen gooit het mannenkoppel Layton Williams en Nikita Kuzmin hoge ogen bij de jury: alleen vorige week moesten ze genoegen nemen met een plaats in de bottom two.

Deze week namen de twee hun revanche. Samen verbeeldden Layton en Nikita een scène uit de musicalversie van Moulin Rouge, waaronder een piano- en trompetversie van Lady Gaga’s ‘Bad Romance was te horen (met daarin ook nog een fragment van ‘Seven Nation Army’ van The White Stripes en Britney Spears’ ‘Toxic’).

Veertig punten

Van de vier koppels die over zijn, staken Layton en Nikita er met kop en schouders bovenuit. Waar de andere drie 33, 34 en 36 punten scoorden, kregen de mannen vier tienen, en kwamen ze dus uit op een totaal van veertig punten.

Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS