Strictly Come Dancing: John en Johannes dansen romantische rumba

Leestijd: < 1 min

De vonken vlogen er vanaf toen John Whaite en Johannes Radebe de dansvloer betraden van Strictly Come Dancing. Zie hier hoe romantisch hun rumba eruit zag in aflevering zeven van de afvalrace.

Het leek dit weekend wel die scène uit de film Titanic, bij Strictly Come Dancing. De professionele dansers voerden gezamenlijk een dans op die deed denken aan het moment waarop Kate Winslet zich in vervoering liet brengen door Leonardo DiCaprio en zijn mede-arbeiders, die helemaal opgingen in een riverdance. Zaterdag zag je de dansers vrolijk rondspringen op de klanken van ‘Safety Dance’.

Kazig, maar romantisch

Hieronder zie je hoe gezellig Iers het eraan toeging op de dansvloer. Uiteraard waren John Whaite en Johannes Radebe ook weer van de partij. Ze dansten de rumba op Stings ‘Shape of My Heart’, wat op zich een heel kazig nummer is maar hier werkte het prima. Het zag er zelfs heel romantisch uit allemaal.

Derde plaats

John en Johannes kregen maar liefst 35 punten van de jury: twee achten, een negen en zelfs een tien. Hiermee scoorden ze een respectabele derde plaats, dus zijn ze wederom door naar de volgende ronde. Hun dans zie je direct onder de groepsopdracht, gevolgd door een video met de repetities en het jurycommentaar.

Powered by Labrador CMS