Stranger Things: bekijk de scène die leidde tot een coming-out

Hier het fragment én het bijbehorende verhaal

Leestijd: < 1 min

Het is alweer een hele tijd stil rond de Netflix-serie Stranger Things. Het volgende seizoen staat gepland voor 2022, en daarom eerst maar een leuk nieuwtje: een scène uit seizoen drie heeft in het echte leven geleid tot een ontroerende coming-out. Hier het fragment én het bijbehorende verhaal.

In Stranger Things speelt Maya Hawke de rol van de cynische en sarcastische Robin. Ze heeft een baantje in een vreetschuur in een mall, waar ze samenwerkt met Steve Harrington (een rol van Joe Keery). 

Waarheidsserum

In een scène is te zien hoe Robin en Steve twee wachten tot een Russisch waarheidsserum is uitgewerkt. In een toiletruimte delen ze over en weer geheimen met elkaar. Nadat Steve bekent dat hij een oogje heeft op Robin, deelt zij vervolgens ook iets intiems: zij had geen oogje op hem, maar op een meisje uit haar klas.

Coming-out

In een interview met The Guardian deelt Hawke nu een verhaal dat een fan van de serie haar had verteld. “Onlangs vertelde iemand me dat ze het laatste seizoen van Stranger Things samen keken met hun dochter. Tijdens de aflevering met de scène in het winkelcentrum begonnen ze allebei te huilen.” Dankzij de aangrijpende beelden durfde de dochter vervolgens aan haar moeder te vertellen wat haar geaardheid was. “

Vierde seizoen

Het derde seizoen van Stranger Things stamt uit het najaar van 2019, dus misschien moet je diep graven om je de scène te kunnen herinneren. Of je klikt gewoon op de onderstaande play-button. Een datum voor seizoen vier is er nog niet, wel heeft Netflix aangekondigd dat het ergens in 2022 zover is.

Powered by Labrador CMS