Speeddate voor wensouders die co-ouderschap overwegen

Leestijd: < 1 min

Stichting Meer dan Gewenst organiseert op zondagmiddag 13 november een speeddate voor wensouders die co-ouderschap willen of overwegen en graag andere wensouders willen ontmoeten. Iets voor jou?

Op zondagmiddag 13 november tussen 13:00 en 17:00 uur kunnen wensouders elkaar ontmoeten die co-ouderschap willen of overwegen. Deze middag is voor wensouders uit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Uit je eigen regio

Via speeddates kunnen wensouders kennis met elkaar maken. Je spreekt hierbij andere wensouders uit je eigen regio: er zijn aparte groepen in de zaal per regio.

Heb je een kinderwens? Ben je op zoek naar een co-ouder en woon je in een van de hierboven genoemde provincies? Kom dan naar deze speeddate. Je voert die middag vijf tot tien gesprekken van negen minuten met andere wensouders.

‘Speed’ staat voor korte gesprekken en snel beslissen of jullie e-mailadressen met elkaar willen uitwisselen. Daarna ga je zelf ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.

Locatie

De speeddate vindt plaats in Amsterdam, de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekend gemaakt. De locatie is goed bereikbaar met de auto en met het OV.

Kosten en aanmelden

Deelname kost 25,00 euro per persoon (plus 1,50 euro reserveringskosten). Je kunt je ticket boeken via de website van Meer dan Gewenst.

Meld je zo snel mogelijk aan, de verwachting is dat de speeddate (eerst voor vrouwen, daarna ook voor mannen) uiteindelijk uitverkocht zal raken.

Coverbeeld: Istock

Powered by Labrador CMS