Sex Education: bekijk hier de leukste bloopers uit het laatste seizoen

Leestijd: < 1 min

Het vierde seizoen van Sex Education ging vorige maand van start op Netflix. Een andere school, nieuwe personages: hoewel dit het laatste seizoen is, verandert er nog van alles. En er gaat ook van alles mis, zoals te zien is in een nieuwe video vol bloopers. Hier de beelden!

Het vierde en laatste seizoen begint al goed, als Otis dickpics probeert te maken voor Maeve, die naar de VS is vertrokken. Normaalgesproken geeft hij seks- en relatieadvies aan zijn medeleerlingen, maar nu krijgt juist híj tips: nooit foto’s maken van een slappe lul en ze zéker niet per ongeluk laten zien op een groot scherm, aan de hele school.

Een hoop gegiechel

Deze blooper overkwam Otis in de eerste aflevering van seizoen vier. Het onderstaande filmpje biedt een ander soort blunders, die voornamelijk een hoop gegiechel opleveren. In zes minuten is te zien hoe dingen misgaan, castleden hun tekst vergeten of domweg in de lach schieten, om niets bijzonders. En leuk ook, om Maeve een keer te zien lachen, want in de serie krijgt ze het zwaar voor de kiezen.

Afijn, hier de beelden van de bloopers uit het vierde seizoen van Sex Education.

Powered by Labrador CMS