Seizoen drie van Queer Eye komt eraan op Netflix

Plus vier mini-afleveringen uit Japan

Leestijd: < 1 min

De Fab Five van Queer Eye zijn terug. Voordat het derde seizoen van start gaat op Netflix zullen er eerst vier mini-afleveringen te zien zijn waarin de heren naar Japan zijn vertrokken. Er is ook een nieuw intro-lied. Hier de eerste beelden.

Jonathan Van Ness, Bobby Berk, Antoni Porowski, Karamo Brown en Tan France zijn sinds vorig jaar de gezichten van Queer Eye. Het derde seizoen gaat op 15 maart van start op Netflix. De heren doen onder meer Kansas aan voor hun inmiddels bekende metamorfoses.

Daarvoor zijn eerst vier mini-afleveringen te zien waarin ze vier Japanse mannen en vrouwen van verschillende pluimage een transformatie geven.

Bedenker en producent van de Queer Eye David Collins vertelt: “In het jaar nadat we het eerste seizoen van het vernieuwde Queer Eye hebben uitgezonden, is het programma uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De vijf mannen zijn ware ambassadeurs geworden op het gebied van self-care en compassie.”

Over Japan vertelt Collins: “Hier hebben we vier mensen geholpen die het verdienen. Tegelijkertijd laten we de wereld kennismaken met de gebruiken en tradities die daar gelden.”

De eerste twee seizoenen van Queer Eye werden uitgezonden in 2018. In totaal won de serie drie Primetime Emmy Awards. Deze seizoenen zijn nog steeds te zien op Netflix.

Hier de eerste beelden uit het nieuwe seizoen, met een nieuw openingslied van Carly Rae Jepsen, ‘Now That I Found You’.

Een bericht gedeeld door (@queereye) op

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS