Sam Smith onthult de raarste roddel ooit: “Ik ben Adele in drag”

Complottheorie: Sam en Adele zijn dezelfde persoon

Leestijd: < 1 min

Binnenkort verschijnt het nieuwe album van Sam Smith, Gloria genaamd. In de aanloop daarnaartoe vertelt de zanger over een bizarre complottheorie: over Sam Smith en Adele werd in 2018 beweerd dat ze één en dezelfde persoon zijn, compleet met bewijs…

Adele en Sam Smith hebben nogal wat overeenkomsten. Ze komen allebei uit Groot-Brittannië, scoorden beiden nummer één-hits en hebben ook allebei een enorm stembereik.

In 2018 ging er een complottheorie rond dat beide zangers één persoon zouden zijn. Het bewijs ging rond op de verschillende sociale media. Te horen was hoe de stem van Adele in vertraagde vorm precies klonk als die van Sam Smith, en andersom.

Adele in drag

Als tweede argument kwamen de complotdenkers dat Sam Smith en Adele nooit allebei verschenen bij hetzelfde evenement. Tot dusver heeft de zanger altijd gezwegen over deze roddel, totdat die aantrad in The Drew Barrymore Show. De presentatrice wilde weten wat het gekste gerucht was dat ooit over hen was verteld.

Sams antwoord: “Iedereen denkt dat ik Adele in drag ben omdat we nog nooit samen in dezelfde ruimte zijn geweest. En als je haar stem vertraagt, klinkt ze een beetje zoals ik. Dus mensen denken dat we dezelfde persoon ben. Ik ben nu gewoon in drag, dus.”

Fragmenten

In 2018 schreven we hier al over het bizarre gerucht, compleet met de fragmenten erbij. Deze zijn hier terug te luisteren.

Powered by Labrador CMS