Roze Filmzomer: Are We Lost Forever nu te zien op Picl

Bekijk hier alvast de trailer

Leestijd: < 1 min

Are We Lost Forever is een intiem en fijnzinnig scheidingsdrama over dat pijnlijke gemis als de liefde ophoudt. De film is vanaf deze week te zien op Picl, in het kader van de Roze Filmzomer waarbij er iedere week een film aan het roze aanbod wordt toegevoegd.

Op een ochtend komt er abrupt een einde aan het samenzijn tussen Hampus en Adrian. Vooral Hampus is opgelucht dat hij eindelijk een punt kan zetten achter hun destructieve relatie. Maar Adrian is doodongelukkig. Kan hij door zonder zijn ex-geliefde of is er nog een manier om hem terug te winnen?

Honderden vragen

Het komt als donderslag bij heldere hemel als Hampus aan Adrian vertelt niet langer met hem samen te willen zijn. Door het hoofd van Adrian duizelen honderden vragen. We waren toch gelukkig? We wonen al drie jaar samen, hoe heb ik de signalen dat er is mis was gemist? Als Hampus zijn deel van het meubilair (inclusief het halve bed) heeft verhuisd uit wat nu alleen Adriens appartement is, wordt de scheiding echt.

Voor Adrian breekt een donkere periode aan waarin hij zijn hoofd breekt over waarom Hampus hem heeft verlaten. Is er nog een manier om hem terug te krijgen? Op zoek naar een afsluiting gaat Adrian een jaar lang ongelukkig door met zijn leven. Pas als ze allebei weer een nieuwe partner hebben en elkaar ontmoeten voor een gezamenlijk etentje kan hij het verleden loslaten.

Best Feature Film

Dit intieme scheidingsdrama is onder meer genomineerd voor Best Feature Film van de Roze Filmdagen Amsterdam 2021. Are We Lost Forever gaat voorbij aan de talrijke cliché’s die vaak voorkomen in gay films door juist de focus te leggen op de alledaagse gebreken van de personages en de ontwikkeling die zij daarin maken.

De film is nu te zien op streamingplatform Picl voor € 8,50. Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS