Ricky Martin schittert met man in lockdownvideo

Te midden van zoenende stellen

Leestijd: < 1 min

De coronacrisis leidt tot creatieve vondsten, die we hier regelmatig met jullie delen. Deze keer is dat een video van de Puerto Ricaanse zanger Residente, die meer dan honderd koppels heeft opgetrommeld om een video in te sturen waarop ze al zoenend te zien zijn. Een daarvan is Ricky Martin en zijn man Jwan Yosef.

Residente kennen we hier niet zo goed, maar dat maakt de kennismaking er alleen maar leuker op. Voor de video van ‘Antes Wue El Mundo Se Acabe’ (voordat de wereld eindigt), vroeg hij meer dan honderd stellen om een video in te sturen waarop ze zoenen. Dat zijn veelal onbekende koppels uit alle rangen en standen van over de hele wereld.

Het doel van de video: Resdente wilde een keten van kussen laten zien uit alle sociale klassen en uit de hele wereld.

Als een soort ‘easter eggs’ stopte Residente er ook een aantal bekende koppels tussen. Zo zie je bijvoorbeeld hoe voetballer Lionel Messie zijn vrouw Antonela zoent, zijn ben Affleck en Ana De Armas van de partij en ook Bad Bunny komt voorbij met zijn vriendin Gabriela.

Ook Ricky Martin is een van de prominenten in de video. Hij is getrouwd met de oorspronkelijk uit Syrië afkomstige Jwan Yosef en samen voeden ze vier kinderen op. Ze zijn 2,5 jaar getrouwd en vorige week deelde Ricky zijn zoenvideo al op Instagram.

Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS