Red, White & Royal Blue: bekijk deze ontroerende deleted scene

Er was eens… een jonge prins

Leestijd: < 1 min

In de film Red, White & Royal Blue is te zien hoe de Britse kroonprins Henry en de Alex, de zoon van de Amerikaanse president, een geheime romance beginnen. Er is nu een niet eerder uitgebracht fragment opgedoken waarin Henry vertelt over zijn koninklijke jeugd.

Prime Video heeft een nieuwe deleted scene gedeeld van de film Red, White & Royal Blue. Hierin is te zien hoe prins Henry (een rol van Nicholas Galitzine) aan Alex (gespeeld door Taylor Zakhar Perez) vertelt waarom hij het lastig vindt om zich in een romance te storten.

De scène heeft de naam ‘Prince Henry and Alex’s Fireside Chat’ gekregen. Hierin delen de twee een intiem moment en blikken ze terug op hun eerste nacht samen, toen Henry aan Alex liet weten dat hij niet wilde dat iemand verliefd op hem zou worden. In het onderstaande fragment legt Henry uit waarom hij dat zei en dat dit te maken had met de manier waarop hij was grootgebracht als jonge royal.

Er was eens... 

In het fragment begint Henry te vertellen: “Er was eens… een jonge prins die werd geboren in een kasteel. Er was niet eerder een prins geweest zoals hij, die was geboren met een hart aan de buitenkant van zijn lichaam. Terwijl andere prinsjes en kinderen van adel alles deden wat kinderen doen, voelde deze prins alles heel intens. Alles raakte zijn onbeschermde hart. Hij wist niet dat hij anders was, althans: in het begin. Zijn familie wist het wel, en hij werd bang dat de mensen in het koninkrijk zouden zien wie hij werkelijk was en zich tegen hem zouden keren…”

Ontroerende scène

Daarna vertelt hij over een aantrekkelijke onderdaan, een jongen, die hem het tere hart op hol brengt. Het is een ontroerende scène waarvan het jammer is dat die de film niet heeft gehaald. Maar bekijk het fragment hier alsnog.

Powered by Labrador CMS