Reboot Sex and the City: Carrie slaat aan het podcasten en Sara Ramírez doet mee

Leestijd: < 1 min

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon keren alle drie terug in de reboot van Sex and the City. Nu Kim Cattrall definitief niet meer meedoet, is bekendgemaakt dat Sara Ramírez is gecast in de rol van een non-binaire stand-up comedian.

De reboot van Sex and the City heeft een nieuwe naam gekregen: And Just Like That. Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon pakken hun oude vertrouwde rollen weer op en zijn binnenkort opnieuw te zien als respectievelijk Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes.

Sara Ramírez

Eerder was al bekendgemaakt dat Kim Cattrall niet langer geïnteresseerd was en er geen heil in zag haar personage Samantha Jones nieuw leven in te blazen. In plaats daarvan krijgt Sara Ramírez een rol in de nieuwe serie. Ramírez speelt Che Diaz, een non-binaire stand-up comedian en podcaster.

In die podcast is Carrie een regelmatig terugkerende gast. Met Che bespreekt Carrie zaken als gender en seksuele fluïditeit.

Non-binair

Ramírez speelde van 2006 tot  2019 mee in Grey’s Anatomy, als Callie Torres. Ook trad ze op met The Vagina Monologues en was ze te zien in de toneelstukken A Class Act en Spamalot. Voor die laatste rol won ze een Tony Award. Ramírez identificeert zichzelf als biseksueel en non-binair.

De opnames voor And Just Like That gaan deze zomer van start in New York. HBO Max heeft tien afleveringen besteld, maar een uitzenddatum is nog niet bekendgemaakt.

Powered by Labrador CMS