Radioshow ‘Opgeflikkerd’ genomineerd voor Young Impact Award

Stem nu op de makers zodat ze winnen!

Leestijd: < 1 min

Raven, Angelo, Alan en Mike maken de radioshow Opgeflikkerd op RTV Katwijk. De vier bespreken allerlei onderwerpen die herkenbaar zijn binnen de lhbtiq+ gemeenschap. Ze zijn genomineerd voor de Young Impact Awards, die begin november worden uitgereikt, in de categorie Diversiteit.

Opgeflikkerd is een radioshow vol onderwerpen die herkenbaar zijn voor mensen binnen de lhbti+ gemeenschap. De makers, Raven, Angelo, Alan en Mike zijn niet alleen te horen op RTV Katwijk, want daarnaast zijn ze ook mede-organisatoren van een maandelijks Pride-café.

Kattuk

Ook bieden ze samen met andere vrijwilligers ondersteuning aan scholen tijdens Paarse Vrijdag, delen ze regenboogvlaggen uit op Coming Out Day en nog veel meer. Een en ander hierover is terug te vinden op de jongerenwebsite Kattuk.nl.

Opgeflikkerd is genomineerd in de categorie Diversiteit bij de Young Impact Awards, een prijs die dit jaar voor de zevende keer wordt uitgereikt aan jongeren die een positief verschil maken voor de samenleving. Op 2 november wordt bekendgemaakt welke van de vijftien genomineerde jongereninitiatieven hebben gewonnen.

Breng nu je stem uit

Er worden awards uitgereikt in de categorieën Gezondheid, Maatschappij, Gelijke Kansen, Diversiteit en Klimaat. Vanaf nu kun je stemmen op de genomineerden via www.youngimpact.nl/awards. Kijk op de website voor alle genomineerden en breng je stem uit.

Wil jij dat Opgeflikkerd wint in de categorie Diversiteit? Stem dan op Raven, Angelo, Alan en Mike!

Powered by Labrador CMS