Queering your Friday night met fluïde theater, dialoog en feest

Kom naar BECOMING met als thema: A Ball!

Leestijd: < 1 min

BECOMING is een fluïde bubbel met diepgang. Met deze vrijdagavond-serie maken CC Amstel, Rikkert van Huisstede en Ro Rox Roxana Verwey elke keer weer een avondvullend progamma met elke keer als uitgangspunt een nieuw queer thema. Volgende week vrijdag op 2 december is de eerstvolgende editie. Meld je nu aan.

Dompel jezelf onder en ga het aan: intimiteit, 'celebration', sensualiteit en gesprekken. En ook: kunst en glitter. Bij BECOMING is het hoe meer hoe beter, is kwetsbaarheid kracht, zijn de feestjes diepzinnig en is iedereen queer.

Het thema van vrijdag 2 december: A Ball
Deze avond wordt samengesteld i.s.m. Prince Diego Makaveli & Black Pride

Dresscode: MX Universe Extravaganza 

Programma
Voor deze editie van BECOMING brengen we een tribuut aan de oorsprong van ballroom en degenen die dit levend houden. Maak je klaar om meegenomen te worden op een reis van glamour en runway extravaganza. Met extatische verhalen, optredens, showcases en meeslepende dans. 

Ervaar een ballroom met fantastische performances van The International House of Makaveli, omarm je innerlijke diva door deel te nemen aan een workshop van je favoriete categorie met: Lulluh Bodega 007 (Vogue Femme), Typhoon Angel 007 (Runway), Guiliano Pinas (Ball Room Comentation) & Naimah 007 Ell Body (Sex Siren).

En als BECOMING traditie, sluit deze avond feestend en dansend af met de beste Afro, Caribbean en Latin beats van DJ Yoacin.

Ga voor meer informatie en tickets naar de website van CC Amstel.

Becoming
Becoming

Coverbeeld: Performer - Devika Chotoe / Fotografie - Susana Martins

Powered by Labrador CMS