Queer TikTok-ster zet haters op hun plaats met krachtige quote uit Pose

Leestijd: < 1 min

The Mother Birdie is de naam van een queer TikTok-ster die een trol terechtwijst die vond dat non-binair zijn ‘weird’ is. In het onderstaande filmpje is te zien hoe de drag-artiest een bekende quote van Dominique Jackson uit de serie Pose parafraseert, om vervolgens te poseren op muziek.

The Mother Birdie heeft een geweldige manier gevonden om trollen en haters af te straffen. Een van hun volgers schreef dat hij ‘nog begrip kon opbrengen met mensen die trans zijn, maar dat non-binair zijn weird is’.

Macht of autoriteit

De TikTok-ster, in het dagelijks leven actief als drag-artiest, steekt in de onderstaande video doodgemoedereerd een rietje  in hun milkshake en zegt: “Weet je dat de briljante Dominique Jackson eens zei: vragen of iemand je wil accepteren of tolereren impliceert dat ik zou geloven dat zo’n persoon een bepaalde macht of autoriteit over je heeft. Maar ik zeg: Niemand heeft jou iets gevraagd, bitch!”

Vervolgens klinken de woorden van Elektra’s ‘You are not on my level’, ook uit Pose. En daar gaat The Mother Birdie, om te eindigen in een pose.

Letterlijke woorden

Overigens waren dit de letterlijke woorden die Dominique Jackson uitsprak in Pose: “You will not tell me that you accept me. “You will not tell me that you tolerate me. That is not your power. I take that from you. You will respect me for who I am.”

@themotherbirdie

Reply to @jaisleen984khan Another day on the internet. Trans. Non-binary. Queer as fk. #pride2021🏳️🌈 #nonbinary #HotwireHotelGoals

♬ Nobody Asked You Btch - TheMotherBirdie🏳️⚧️

Reply to @jaisleen984khan Another day on the internet. Trans. Non-binary. Queer as fk. #pride2021🏳️🌈 #nonbinary #HotwireHotelGoals

Powered by Labrador CMS