Queer piratenserie Our Flag Means Death: bekijk de trailer van seizoen 2

Leestijd: < 1 min

Our Flag Means Death heeft sinds het eerste seizoen op HBO Max verscheen een behoorlijke cult following opgebouwd. Van de queer komedie over twee verliefde piraten verschijnt binnenkort een tweede seizoen. Bekijk hier alvast de trailer.

Our Flag Means Death is losjes gebaseerd op historische feiten en draait om de rivaliteit tussen twee piraten, Edward ‘Blackbeard’ Teach (een rol van Taika Waititi) en Stede Bonnet (gespeeld door Rhys Darby). In het eerste seizoen veranderde die rivaliteit in een onverwachte romance tussen de twee.

Fuck you!

In de laatste aflevering was te zien hoe Stede besloot het piratenleven de rug toe te keren en weer bij zijn vrouw Mary te gaan wonen – tot bleek dat zij daar niet op zat te wachten en hij alsnog piraat wilde blijven.

In een eerste teaser van het tweede seizoen van Our Flag Means Death was te zien dat het Stede niet gemakkelijk werd gemaakt om Edward opnieuw voor zich te winnen. Te zien was hoe hij een brief schreef met de tekst: “Dear Ed, ik hou van alles wat je bent, ik wil graag bij je zijn en dezelfde lucht inademen.” Zijn antwoord: “Fuck you, Stede Bonnet!”

Wel of geen liefde?

In de onderstaande nieuwe trailer staat de vlag er weer heel anders bij. Stede is nog altijd verblind door liefde, en nu zwelgt Edward in zelfmedelijden. Maar wil dat zeggen dat hij weer openstaat voor de liefde van Stede?

In de trailer is ook te zien hoe het dragqueen alter ego van Wee John Feeney (een rol van Kristian Nairn) het schip van Stede gebruikt als catwalk.

Premièredatum onbekend

Our Flag Means Death gaat op 5 oktober in première op de Amerikaanse streamer Max. Wanneer HBO Max in Nederland volgt, is helaas nog niet bekend.

Powered by Labrador CMS