Queer Eye’s Jonathan Van Ness krijgt eigen Netflix-serie

Leestijd: < 1 min

Jonathan Van Ness, bekend als de grooming expert van Queer Eye, is vanaf 28 januari 2022 te zien op Netflix met zijn eigen serie: Getting Curious. In elke aflevering buigt hij zich samen met deskundigen over onderwerpen die variëren van genderidentiteit en desinformatie over coronavaccins tot insecten en snacks.

Jonathan Van Ness heeft naast zijn deelname aan Queer Eye al enige tijd een podcast met de naam Getting Curious. Hierin bespreekt hij een brede variëteit aan onderwerpen met deskundigen. Werkelijk alles kan voorbijkomen, van de ontstaansgeschiedenis van het Panamakanaal tot wolkenkrabbers en van genderidentiteit tot snacks. Eigenlijk over alles waar Van Ness meer van wil weten.

Visuele variant

Netflix maakt nu een visuele variant van Getting Curious, die wordt geproduceerd door World of Wonder, de makers van onder meer RuPaul’s Drag Race. Het is het eerste solo-tv-project van Van Ness en hij is er bijzonder trots op, zo liet hij weten op Twitter. Daar schrijft hij dat hij bijna tien jaar heeft toegewerkt naar dit project.

Getting Curious zal te zien zijn vanaf 28 januari op Netflix. Daarvoor al gaat het zesde seizoen van Queer Eye in première, namelijk op 31 december. De Fab Five gaan naar Texas, waar hun belevenissen en de metamorfoses zijn gefilmd.

Powered by Labrador CMS