“Queer Eye Japan wordt één groot snotterfeest”

Leestijd: < 1 min

Netflix pakt dit jaar uit met vier afleveringen van Queer Eye die in Japan zijn opgenomen. Volgens Antoni Porowski, een van de Queer Eye Fab Five, zijn de afleveringen emotioneler dan ooit. Ook is er een Japans model aan het team toegevoegd.

Volgens Antoni Porowski zijn de nieuwe Queer Eye-afleveringen uit Japan heel bijzonder. “We gingen er heel verschillend in, vergeleken met de vorige seizoenen. Er zijn veel culturele verschillen, bijvoorbeeld hoe we genegenheid uitdrukken. Het was interessant om dit te ondervinden.”

Uiteindelijk draait het bij Queer Eye altijd om dezelfde boodschap: iedereen verdient liefde en is de moeite waard om die liefde te vinden. Dat gold ook voor Japan, maar die boodschap uitdragen was soms een uitdaging. “Sommige kandidaten spraken alleen Japans en daarom werkten we met een vertaler.”

Emotioneel
Dat kwam in het begin wat geforceerd over, zegt Porowski. “Maar uiteindelijk ging het gemakkelijker dan ik had verwacht. Sommigen hadden jaren niet gehuild en nu werden ze emotioneel. Dus moesten wij ook allemaal huilen en werd het één groot snotterfeest.”

Tan France, mode-expert bij Queer Eye, heeft een selfie gedeeld waarop hij te zien is met model Kiko Mizuhara, die voor de vier afleveringen fungeert als Japanse ambassadeur.

Een exacte releasedatum voor Queer Eye: We’re In Japan! Is er nog niet. Zo gauw we die weten, lees  je het hier.

Een bericht gedeeld door (@tanfrance) op

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS