Pride in DeLaMar: Rocky Horror, Queen of Disco, Fok me Hokje en Falsetto’s

Leestijd: < 1 min

Het Amsterdamse DeLaMar Theater viert Pride met vier voorstellingen die allemaal iets met de lhbtq-gemeenschap hebben te maken. Bestel nu kaarten met 15% korting.

DeLaMar probeert het hele jaar door voorstellingen te laten zien waar iedereen zich in kan herkennen, maar tijdens Pride zetten ze voorstellingen met lhbtq-thema’s even extra in het zonnetje. Je kunt genieten van deze vier voorstellingen, die deel uitmaken van het Arts en Culture programma van Pride Amsterdam.

Falsetto’s

De met Tony Awards bekroonde musical over een joodse ‘modern family’, bestaande uit vader Marvin, zijn ex-vrouw, zijn zoon én zijn nieuwe vriend!

Rocky Horror Show

Een krankzinnige cultmusical vol onweerstaanbare rock-‘n-rollmuziek die alle grenzen doet vervagen. Stilzitten wordt wel heel moeilijk!

Queen of Disco

Beleef de opkomst, ondergang en wedergeboorte van discomuziek aan de hand van het levensverhaal van disco-icoon en lhbtq-activist Sylvester!

Fok me Hokje

Door jongeren geschreven teksten over de beperkende hokjes van genderidentiteit en seksuele oriëntatie, omgezet in openhartige en energieke scènes. Fok me hokje is te zien in DeLaMar West.

Om de Pride-sfeer nog even door te zetten, staat er van 23 juli t/m 8 augustus een pop-up terras bij DeLaMar centrum voor de deur. De ideale plek om na te praten over de voorstellingen, of om overdag of ’s avonds even te relaxen onder het genot van bijzondere cocktails, speciaalbiertjes, lekkere hapjes en leuke muziek.

15% korting

Meer informatie over de voorstellingen en speeldata vind je op de website van DeLaMar. Als je nu boekt, krijg je bovendien 15% korting.

Powered by Labrador CMS