Podcast: op je 45e uit de kast

Luister hier naar het emotionele verhaal van Anja

Leestijd: < 1 min

QueerCatch is de naam van een nieuwe podcastserie, waarin Anne Ruitenberg en Jesse Stenzler iedere week in gesprek gaan met een queer kunstenaar of artiest. De vijfde aflevering is heel bijzonder, want hierin vertelt de moeder van Anne haar verhaal, die op haar 45e uit de kast is gekomen.

QueerCatch is een podcast van Anne Ruitenberg en Jesse Stenzler, die ze maken in samenwerking met de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord. Iedere week gaan ze in gesprek met een queer maker, kunstenaar of artiest.

Inmiddels zijn er vijf afleveringen gemaakt. De nieuwste is heel bijzonder, laten de makers weten, want de moeder van Anne is te gast: Anja.

Twee grote geheimen

In deze emotionele vijfde aflevering vertelt Anja hoe het is om verliefd te worden op een vrouw, terwijl je twee prachtige kinderen hebt en gelukkig getrouwd bent met een man. Anne en Jesse blikken samen met Anja terug op haar jeugd en kijken naar haar toekomst.

Ook praten ze over de liefde die ze nu heeft. Daarnaast verklapt Anja twee grote geheimen en weten Jesse en Anne nu pas hoe je links en rechts moet aangeven.

Luister hier

De podcast is te beluisteren via Apple, Spotify of Linktree.

Ben jij of ken jij iemand die ook een bijzonder verhaal te vertellen heeft? Neem dan contact op met de makers, bijvoorbeeld via Instagram.

Powered by Labrador CMS