Verwen jezelf

Perfect voor onder de boom: de horloges en sieraden van Calvin Klein

Leestijd: < 1 min

Verwen jezelf of een ander met de nieuwe herfst/wintercollectie van Calvin Klein. Stijlvolle horloges en sieraden in verschillende vormen en maten.

Het perfecte cadeau voor komende feestdagen: de stijvolle horloges en sieraden van Calvin Klein.

In de collectie vind je onder andere een knap uitgevoerde leren armband, afgewerkt met het logo van Calvin Klein. Ook zijn er verschillende horloges te koop in industriële stijl.

Inspiratie voor de nieuwe collectie hebben de ontwerpers van Calvin Klein gehaald uit moderne architectuur. Dat zie je terug in de strakke horloges met metalen afwerking. Minimalisme staat centraal bij de sieraden en ‘industriële invloeden zijn duidelijk zichtbaar’, aldus de makers.

Zilveren Calvin Klein-horloge (CK25200163).
Zilverkleurige armband van Calvin Klein (CJ35000286).
Armband (CJ35000208).
Leren armband (CJ35000270).
Zwarte Calvin Klein armband met logo (CJ35000262).
Zwarte armband van Calvin Klein (CJ35000276).
Matzwart (CK25200209) horloge.
Armband van Calvin Klein (CJ35000260).
Zwarte armband (CJ35000209).

Meer in de collectie
Behalve de bovenstaande horloges, is er ook een collectie ‘dameshorloges’ die uiteraard door iedereen gedragen kunnen worden. Hierbij gaat het om horloges die zich kenmerken door ‘sensuele, sculpturale vormen met kristallen details’. Er is bij deze collectie veel aandacht voor geometrische vormen en strakke lijnen.

De complete herfst/wintercollectie horloges en sieraden van Calvin Klein vind je hier.

Love is love
Tijdens Pride 2022 lanceerde Calvin Klein de This is Love campagne. Vrienden, partners, geliefden, buren, bondgenoten en nog veel meer mensen deelden wat familie voor hen betekent. De cast voor deze Pride-campagne werd vastgelegd door de in Brooklyn woonachtige fotograaf en kunstenaar John Edmonds. Hij heeft het emotionele gevoel van ‘familie’ laten zien door de campagne te vast te leggen als een fotoalbum met pioniers, entertainers en voorstanders uit de lhbtq-gemeenschap.

Powered by Labrador CMS