Peggy Gou

Peggy Gou en geluidskunstenaar Nils Frahm komen naar Amsterdam tijdens DGTL

Leestijd: 2 min

 Tijdens ADE 2024 keert DGTL traditiegetrouw terug naar de iconische NDSM Warehouse, met een programma dat jaarlijks wordt geprezen als de smaakmaker van het Amsterdamse showcasefestival. Van donderdag 17 tot en met zondag 20 oktober organiseert DGTL zeven shows over vier dagen, met als hoogtepunten Nils Frahm, Peggy Gou, Caribou, Bonobo en The Blessed Madonna. Bekijk hier het volledige programma.

Koop hier je tickets: http://shop.dgtl.nl/

DGTL opent het ADE-weekend met Caribou, met de eerste Nederlandse live show sinds twee jaar. De aanstekelijke energie en unieke mix van alternatieve elektronica, indierock en een vleugje jazz hebben de liveband rondom Dan Snaith spraakmakend gemaakt. De Canadees bewees eerder dit jaar met de onvervalste clubtrack ‘Honey’ dat hij als Caribou ook nog een rauwe angel heeft. Alleen dat al maakt dat Caribou op DGTL ADE een onvergetelijke ervaring wordt. Na Caribou volgt een avond vol melodieuze techno, met optredens van o.a. Colyn, Jan Blomqvist (live), Mathame, Fideles, Nicky Elisabeth en Miss Monique.

magische avond 

Op vrijdag zorgt Nils Frahm voor een magische avond, waarbij hij de NDSM Warehouse voor 2,5 uur omtovert tot zijn eigen Berlijnse Funkhaus-studio. Verwacht een unieke, meeslepende show waarin hij de grenzen tussen klassieke muziek en moderne elektronische klanken vervaagt, met zijn virtuoze spel op piano en synthesizers. Een betoverende ervaring die zowel fans van elektronische muziek als liefhebbers van klassiek zal aanspreken.

DGTL - ADE

Het nachtprogramma is voor Bonobo en het internationale Outlier-concept. Na legendarische avonden in Manchester, Londen en New York, brengt Bonobo op 18 oktober vanaf 23:00 uur de Outlier party naar de NDSM-Warehouse, met onder meer Lola Edo, DJ Tennis, TSHA, Young Marco, Sally C, John Talabot en natuurlijk Bonobo zelf.

excentriek en energiek 

Zaterdag draait traditioneel om het extravagante We Still Believe van The Blessed Madonna. Naast The Blessed Madonna zelf, zullen ook Marie Davidson live optreden en Kenny Dope, bekend van het legendarische houseduo Masters at Work. Verwacht deze avond sets van onder anderen Avalon Emerson en Bashkka. Ook op het programma staat de excentrieke Berlijnse artiest Patrick Mason, die onlangs tijdens het DGTL Festival op de Generator Stage zijn energieke techno aan een uitzinnig publiek liet horen.

Na het kleurrijke dagprogramma wordt de nacht pikzwart, met een harder programma dat de rafelranden van industrial, hardstyle en rauwe techno opzoekt. Brutalismus 3000 presenteert hier onder de vlag ‘Brutalismus 3000 Invites’ onder meer Boys Noize, Rebekah, Salome, Lúcia Lu, DJ Hyperdrive, Raven en treedt uiteraard ook zelf op.

peggy gou talk 

De afgelopen zondageditie van DGTL ADE bleek een gouden greep. Gou Talk by Peggy Gou is voor velen de perfecte manier om ADE spectaculair mee af te sluiten. Dit jaar keert Gou Talk voor een tweede maal terug, met onder meer Peggy Gou, Bambounou, Marie Montexier, Anz, Salamanda, Spray en Brain de Palma. 

tickets & info

Donderdag 17 oktober
18:00 uur - 21:30 uur Caribou [TICKETS]

Donderdag 17 oktober
23:00 uur - 07:00 uur DGTL ADE: Colyn, Jan Blomqvist, Mathame, and more [TICKETS]

Vrijdag 18 oktober
18:00 uur – 21:30 uur Nils Frahm [TICKETS]

Vrijdag 18 oktober
23:00 uur – 07:00 uur Outlier by Bonobo [TICKETS]

Zaterdag 19 oktober
12:00 uur – 22:00 uur: We Still Believe by The Blessed Madonna [TICKETS]

Zaterdag 19 oktober
23:30 - 07:00 uur Brutalismus 3000 invites [TICKETS]

Zondag 20 oktober
16:00 uur – 01:00 uur Gou Talk by Peggy Gou [TICKETS]

Powered by Labrador CMS