Paris Hilton heeft een ‘kookshow’ op YouTube en het is té grappig

Kijken, wie weet steek je er nog wat van op

Leestijd: < 1 min

Daar is ze weer, de vrouw die alles kan. Naast zingen, acteren, presenteren en DJ’en kan Paris Hilton nu ook koken. De eerste aflevering van Cooking With Paris Hilton is onbedoeld hilarisch. Werkelijk iedereen kan lasagne maken maar Paris doet het op haar eigen manier. Hier zie je hoe.

Daar staat ze dan, in een keuken vol veel te nieuwe spullen, met haar schoothondje op de arm, in een regenboogtrui en met haar handen gestoken in vingerloze handschoenen. Een echte chef doet een schort om, schopt de hond de keuken uit, doet het haar in een knot en wast haar handen, maar Paris hoeft dat allemaal niet.

Famous
In de eerste kookvideo op haar YouTube-kanaal maakt ze haar ‘famous’ lasagne, iets wat ze van haar moeder heeft geleerd. Nu hebben de Hiltonnetjes waarschijnlijk een complete keukenbrigade als personeel tot hun beschikking, maar Paris doet alsof zij en haar moeder dagelijks in de keuken staan.

Culy.nl verzamelde al een rijtje ‘kooklessen’ van Paris, waarbij het ze daar opviel dat Paris haar gehakt stampt met een pureestamper, keihard staat te roeren in een pan met antiaanbaklaag, dat ze keukenpapier natmaakt met gekoeld mineraalwater uit een flesje en dat ze aan het einde van het kookproces geen zin meer heeft om de uien en de knoflook te snijden. Geeft niks, vindt Paris. “Ik heb het gevoel dat mijn lasagne geen ui en knoflook nodig heeft.”

Prullaria
Daar voegen we hier aan toe dat het aanrecht van Paris veel te vol staat met prullaria, waaronder een paar Mickey Mouse-achtige wezentjes, een glitterbril, een paar urnen, en een buste van een blonde vrouw (Marilyn Monroe?). Verder valt op dat alle saus uit potjes komt. Maar zelf noemt ze zich ‘an amazing cook’. En waarom er per se ‘himalayazout’ door de lasagne moet? Niemand die het weet. 

Ook leuk, én toepasselijk: op een van haar vijf (ongebruikte?) handdoeken staat ‘I’m allergic to bullshit’. Maar daarna valt ze al snel door de mand. Bij het raspen van de kaas zegt ze ineens dat ze dat al niet meer gedaan had sinds ze heel klein was. Ze is dus helemaal geen ‘amazing cook’!

Instagram
Waar ze dan wel weer heel bedreven in is: het fotograferen van haar kookpoging voor haar Instagram-account. Afijn, wie het onderstaande filmpje langer dan vijf minuten volhoudt, is een held. Geen zin in al dat fornuisgepruttel? Paris heeft ook een 'serieuze' documentaire over zichzelf uitgebracht. Die vind je hier.

Powered by Labrador CMS