Opvolger van Love, Simon heet Love, Victor

Vanaf juni te zien op Hulu

Leestijd: < 1 min

Er is een tv-serie in de maak die je kunt zien als een vervolg op de film Love, Simon. Love, Victor speelt zich af op dezelfde Amerikaanse highschool en volgt niet langer de verwikkelingen rond Simon, maar rond een nieuw karakter dat – je raadt het al – Victor heet.

Love, Simon is een romantische komedie uit 2018 die ook in Nederland veel bezoekers trok. De film was geregisseerd door Greg Berlanti en gebaseerd op het boek van Becky Albertalli, Simon vs. The Homo Sapiens Agenda.

E-mailrelatie
De film volgt Simon Spier, een jongen die nog niet uit de kast is gekomen en naar een middelbare school gaat in een buitenwijk van Atlanta, Georgia. Hij begint een e-mailrelatie met een zekere ‘Blue’ onder een pseudoniem, maar als die e-mails worden ontdekt door een medeleerling, wordt Simon gechanteerd.

Er komt nu een vervolg op Love, Simon in de vorm van een tv-serie. Die is net als de film geproduceerd door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger (bekend van This Is Us). In juni verschijnt de eerste van tien afleveringen op Hulu.

Seks en drank
Aanvankelijk was de serie bedoeld voor Disney+, maar in Love, Victor gebeuren dingen die niet ‘gezinsvriendelijk’ genoeg zijn voor dat platform. Er komt namelijk seks in voor en er wordt in gedronken en dat is kennelijk teveel van het goede voor Disney.

De titelrol van Love, Victor wordt gespeeld door Michael Cimino (zie foto). Hij speelt een scholier die nieuw is op de Creekwood High School. Hij staat voor de uitdaging om nieuwe vrienden te maken in een nieuwe stad, terwijl hij worstelt met zijn eigen seksualiteit.

Nick Robinson
Andere rollen zijn weggelegd voor Ana Ortiz, James Martinez, Isabella Ferreira en Mateo Fernandez. Hoewel in Love, Victor een andere groep vrienden wordt gevolgd dan in Love, Simon, doet de hoofdrolspeler uit de film toch mee: Nick Robinson heeft de vertelstem ingesproken.

Bron: Deadline

Powered by Labrador CMS