OG3NE komt met Home Isolation Concert

En jij kunt er (virtueel) bij zijn

Leestijd: < 1 min

Vanwege het grote succes van de coronavideo’s op YouTube geven de zussen van OG3NE aankomende zondagavond een zogeheten online ‘Home Isolation Concert’. Ze zingen in een speciaal voor de gelegenheid gebouwde studio die coronaproof is en tijdens het concert chatten ze met het publiek thuis.

Nadat de tweede helft van de Sweet Harmony Tour abrupt tot een einde kwam vanwege het coronavirus, ontstond iets unieks. Zus Amy heeft maar één long en behoort daarmee tot de risicogroep. Daarom zitten Lisa, Amy en Shelley allemaal van elkaar gescheiden in een zelfgekozen thuisquarantaine.

Iedere week een video
Toch vonden ze een manier om samen te zingen, los van elkaar. Iedere week nemen ze een nieuwe ‘Home Isolation’-video op, die steevast viral gaan op alle sociale platforms.

Hun versie van ‘Bohemian Rhapsody’ is inmiddels 5 miljoen keer bekeken over de hele wereld en werd zelfs gedeeld door de groepsleden van Queen op hun Instagram-pagina.

Nummer 1
Hun ‘Simon & Garfunkel’ medley ontving alle lof van de componisten en ook nummers als de ‘Bee Gees Medley’, ‘Jolene’ en de ‘Disney Medley’ razen over de wereld. Alle ‘Home Isolation’ video’s hebben miljoenen streams behaald en de EP met de eerste 5 nummers stond binnen enkele dagen op nummer 1 in de albumlijst. Het niveau van hun meerstemmige samenzang wordt wereldwijd geroemd.

“We willen zo graag weer iets samen doen voor ons publiek”, vertellen de meiden van OG3NE in een persbericht. “We krijgen zo veel vragen en zijn enkele weken bezig geweest hoe we dit volledig veilig en binnen de geldende regels kunnen doen. De voorzichtigheid en kwetsbaarheid blijft, maar we willen ook weer iets van ons laten horen op een verantwoorde veilige manier.”

Symbolische entree-fee
“Door een samenwerking en meedenken van technische partijen als Holland Studio’s, Soundworks, Van der Loo Catering & Decor hebben we het mogelijk kunnen maken tegen een symbolische ‘entree-fee’ van €3,95.”

Het OG3NE ‘Home Isolation Concert’ begint zondagavond 17 mei om 19:00 uur en duurt tot 22:00 uur. Een link is vanaf nu te koop voor € 3,95.

Powered by Labrador CMS