Oeps! Trailer en startdatum Drag Race 13 gelekt

Dit zijn de vermoedelijke kandidaten!

Leestijd: < 1 min

Productiemaatschappij World of World heeft ongetwijfeld een stagiair ontslagen: vannacht werd per ongeluk een teaserfilmpje online gezet waarin vroegtijdig informatie over het dertiende seizoen van RuPaul's Drag Race werden verklapt. En dat start eerder dan verwacht!

In het filmpje, dat súpersnel werd verwijderd, is een aantal kandidaten te zien, wordt het nieuwe logo onthuld én wordt bekendgemaakt dat er al op nieuwjaarsdag met het nieuwe seizoen wordt gestart! Bekijk het filmpje hieronder:

(UPDATE: Inmiddels is ook het opnieuw geplaatste filmpje verwijderd, maar gelukkig hebben we nu een officiële aankondiging!)

Het is nog niet bekend wanneer seizoen dertien van RuPaul's Drag Race in Nederland te zien zal zijn, maar de eerste twaalf seizoenen (én de laatste twee All-Stars seizoenen) staan nu op Netflix, en Drag Race Holland is exclusief te zien op Videoland.

Benieuwd wie er aan het dertiende seizoen van Drag Race meedoen? Volgens de slimme speurders op Reddit zijn dit ze (vier van deze dames werden in het gelekte filmpje al bevestigd):

Powered by Labrador CMS