Nu kun jíj Prince Charming zijn

De Sicilaanse villa staat op Airbnb!

Leestijd: < 1 min

Hoewel de Videoland realityserie Prince Charming op emancipatoir gebied flink te wensen overliet, zorgde het gay datingprogramma toch wekenlang voor entertainment. En de Sicilaanse villa waar het programma zich grotendeels afspeelde is nú te boeken op Airbnb.

Je eigen stropdassenceremonie, zelf Mitchell's rookbomshow nog eens dunnetjes overdoen, een sexy poolside photoshoot houden: het kan allemaal. 

Goedkoop is een verblijf in het 'Villa Triscele 10' (zo heet Il Palazzo officieel) niet: afhankelijk van wanneer je boekt, betaal je tussen de 800 en 1.500 euro per nacht. Daar komt nog tussen de 120 en 300 euro per week (!) bij voor elektriciteit. Daar staat dan wel tegenover dat je er met tien mensen kunt verblijven. Of twaalf, als je zoals Tommy en Mitchell een bed deelt.

De villa is gelegen vlakbij de Etna, alle slaapkamers hebben uitzicht op zee, er is een whirlpool en het zwembad is 12x6 meter groot. Een wit paard om de villa mee te betreden, diverse parasurvivaldiving-uitjes, een veel te klein autootje om over het eiland mee te crossen, en een Prince Charming-achtige jongen om allerlei avonturen mee te beleven? Die moet je zelf nog even regelen.

Ben je nú al negen vrienden aan het optrommelen om een shot-voor-shot remake van Prince Charming mee op te nemen? Wij wel! De villa is te boeken via Airbnb.

Beeld: Emma Villas

Prince Charming villa slaapkamer
Een van de práchtige slaapkamers
Prince Charming villa keuken
Zet jij in een handomdraai een diner voor tien op tafel?
Powered by Labrador CMS