Nieuwe podcast: Komt Een Vrouw Bij De Homo

Beluister de eerste drie afleveringen

Leestijd: < 1 min

Rutger valt op mannen en heeft zijn hele leven nog geen vulva aangeraakt. Zelfs niet bij zijn geboorte. In de podcast Komt Een Vrouw Bij De Homo sleept Emma Rutger mee in de wereld van intieme vrouwenzaken. En dat is om te lachen, maar leidt ook tot een serieus gesprek. Of pure paniek.

Elke week sleept Emma Rutger mee in de wereld van intieme vrouwenzaken. Rutger heeft namelijk zijn hele leven nog geen vulva gezien. Zelfs niet bij zijn geboorte. Dat is ook niet zo gek: Rutger valt namelijk op mannen. Maar wanneer Emma ongesteld wordt tijdens een gezamenlijke vakantie en Rutger erop uitstuurt om 'materiaal' te halen, ontstaat er paniek én een idee.

Humor, maar ook serieus

Dat idee is de podcast Komt Een Vrouw Bij De Homo, die wordt gemaakt door Emma van den Berg, die in het dagelijks leven redacteur is bij het programma BOOS, en haar beste vriend Rutger. Er wordt veel gelachen, maar er is ook ruimte voor een kritisch of serieus gesprek.

Op dit moment zijn er vijf afleveringen te beluisteren, van in totaal zes. De afleveringen zijn opgenomen in de Tolhuistuin in Amsterdam en de muziek is gemaakt door Daan Börger.

Je vindt Komt Een Vrouw Bij De Homo hier op Spotify.

Powered by Labrador CMS