Nieuwe muziek: Harry Styles als bebaarde zeemeerman en Taylor Swift als Assepoes

Leestijd: < 1 min

In een sprookjesachtige video droomt Taylor Swift ervan om niet langer als voetveeg behandeld te worden maar als een prinses. Al minstens zo'n fairytale is de nieuwe video van Harry Styles, de opkomt als bebaarde zeemeerman. Ook is er een nieuwe video van Elton John en Britney Spears, vol vrolijke lookalikes. Maar er is meer nieuwe muziek…

Taylor Swift – ‘Bejeweled’

De drie zussen van Haim spelen de boze stiefzusters uit het Assepoester-sprookje in de nieuwe video van Taylor Swift. Lady Danielle (wants the ring), Lady Este (wants the title) en Lady Alana (wants the D), zo is te lezen in de introductie. Ook leuk: Laura Dern speelt de koningin en halverwege duikt Dita Von Teese ook nog op als danspartner in Taylors dream sequence. Erg vermakelijk, deze video.

Taylor Swift – ‘Anti-Hero’

Nog een video van Taylor. Een luguber filmpje waarin een fictieve familie Taylors erfenis bespreekt, waarna de zangeres uit een doodskist kruipt om in te grijpen.

Meghan Trainor – ‘Made You Look’

Camp, mode, nerdy mannen en Meghan Trainor in sjieke outfits: ‘Made You Look’ ziet er zeker prachtig uit.

Elton John & Britney Spears – ‘Hold Me Closer (Joel Corry Remix)’

Bij een remix hoort natuurlijk ook een nieuwe video. Hier spelen dansers scènes na uit oude video’s van Britney en Elton. Erg geestig.

Dax – ‘Depression’

Dat er in 48 uur veel kan gebeuren, laat Dax zien in zijn nieuwe video. Dax heet eigenlijk Daniel Nwosu en is Nigeriaans / Canadees en is 28 jaar. Hij is rapper, maar hier houdt hij het bij zang. Hij bracht eerder dit jaar een single uit met de naam ‘Dear Alcohol’, waarmee hij voor het eerst terechtkwam in de Amerikaanse ‘Bubbling Under’ lijst van Billboard.

Rema – ‘Dirty’

Zijn ‘Calm Down’ is net uit de top tien van de Top 40 verdwenen, dus tijd voor iets nieuws. De video van de Nigeriaanse zanger is opgenomen in Lagos. Of dit ook weer zo’n hit wordt, valt te bezien. Het liedje moet nog even onder je huid kruipen.

Charlotte Adigéry & Bolis Pupul – ‘Mantra’

Charlotte Adigéry is een Belgische muzikante en zangeres met Caraïbische roots uit Martinique en Guadeloupe. Bolis Pupul, artiestennaam van Boris Zeebroek, is een Belgisch muzikant met Chinese roots. Samen hebben ze een album gemaakt, genaamd Topical Dancer. Dit is de betoverende video die is gemaakt voor de derde single van het duo, ‘Mantra’.

Adele – ‘I Drink Wine’

Hoewel haar laatste album, 30 genaamd, alweer een jaar geleden is uitgebracht, komt Adele nu alsnog met een video voor ‘I Drink Wine’. Dit ter promotie voor haar nieuwe show in Las Vegas, Weekends With Adele genaamd.

Harry Styles – ‘Music For A Sushi Restaurant’

Een zeemeerman maar dan met de onderkant van een octupus in plaats van een sierlijke vin, dat is hoe Harry is geStyled voor zijn nieuwe video. Inclusief een bizar ruige baard. Te zien is hoe hij langzaam aan mootjes wordt gehakt om in de sushi te verdwijnen. Tot iemand op het idee komt om hem in die gedaante te laten optreden. Heerlijk.

Rihanna – ‘Lift Me Up’

De afgelopen jaren was Rihanna vooral met haar eigen modelabel bezig, speelde ze mee in een aantal films en kwam ze voorbij als gastvocalist. ‘Lift Me Up’ is haar eerste single als lead artist in zes jaar. ‘Lift Me Up’ staat op de soundtrack van de film Black Panther: Wakanda Forever. Volgend jaar treedt RiRi op tijdens de Halftime Show van de Amerikaanse Superbowl. De grote vraag is nu: komt er een compleet nieuw album?

Nakhane & Perfume Genius – ‘Do You Well’

Volgens zanger Nakhane gaat ‘Do You Well’ over het moment dat je iemand overmeestert vlak voordat je seks met hem hebt. Voor de video liet hij zich inspireren door films met gay thema’s en homo-erotisch worstelen.

Weyes Blood – ‘Grapevine’

De video van ‘Grapevine’ speelt zich volledig af in het duister. Het enige licht lijkt afkomstig van de koplampen van een auto en van een mensachtig wezen wiens ogen diep rood licht uitstralen.

Powered by Labrador CMS