Pink

Nieuwe muziek: Grey’s Anatomy-hunk duikt
op bij P!NK en kerst met OneRepublic

Met video’s van Pharrell, Sofi Tukker en Bleachers

Leestijd: 2 min

Het valt niet mee om met iets nieuws een kersthit te scoren terwijl de hitlijsten jaarlijks overspoeld raken met dezelfde klassiekers. Maar OneRepublic doet een dappere poging. Verder komt P!NK met een fraaie ballad en is er nieuwe muziek van Pharrell Williams, en meer…

one republic – ‘dear santa’

Terwijl de hitlijsten ieder jaar volstromen met dezelfde kerstklassiekers, doet OneRepublic een poging een eigen evergreen te creëren. Er zijn kerstbelletjes, het gaat over Santa Claus en een mistletoe, sneeuw natuurlijk, enzovoort. Het hangt van de clichés aan elkaar, maar dat is ook precies de bedoeling van dit best gezellige lied.

pharrell williams, swae lee, rauw alejandro - 'airplane tickets'

Swae Lees ijle stemgeluid vormt een mooi geheel met de sound van Rauw Alejandro op deze track die ze maakten met Pharrell Williams. Die zelf helaas niet te horen is op ‘Airplane Tickets’.

p!nk – ‘all out of fight’

Meestal wil P!NK vlammen met een opzwepende track, maar ‘All Out Of Fight’ is een pianoballad waarin de zangeres het klein houdt (op een uithaal na). In de video spelen Drew Lipson (bekend van Grey’s Anatomy) en Cailyn Rice (1923) een stelletje.

alan walker - ‘the mask’

De Noors-Britse DJ/Producer Alan Walker debuteerde in 2014 met ‘Faded’, dat sinds 2016 ieder jaar opduikt in de Top 2000. Staat hij er dit jaar ook weer in? Dat weten we heel binnenkort. Zijn nieuwe single heet ‘The Mask’ en heeft een intro van een minuut, waarna er een trage beat bijkomt en ook weer verdwijnt.

sabrina carpenter - 'santa doesn’t know you like i do'

Disney-ster Sabrina Carpenter probeert net als OneRepublic een kersthit te scoren. Maar of dat gaat lukken met dit slaperige liedje? Geen idee, maar waarschijnlijk niet. In de video zien we haar allerlei kerstige dingen doen met acteur Henry Eikenberry die een rolletje had in Euphoria.

the knocks & sofi tukker - 'one on one' 

Sofi Tukker is een Amerikaans muzikaal duo bestaande uit Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern. The Knocks is een Amerikaans elektronisch muziekduo bestaande uit Ben "B-Roc" Ruttner en James "JPatt" Patterson. Samen maken ze ‘One On One’, een vrolijk disconiemendalletje met een video waarin kleurrijk wordt gedanst.

bleachers - ‘alma mater’

Jack Antonoff produceert zich helemaal suf voor Taylor Swift, Lana Del Rey, Lorde en wie niet eigenlijk. Maar zelf brengt hij ook muziek uit, onder de naam Bleachers. Lana Del Rey zingt mee op ‘Alma Mater’ en is ook te zien in de video.

holly humberstone & huma – ‘into your room’

De Britse Holly Humberstone heeft zichzelf gemunafied. Ze maakte haar nieuwe single namelijk met het Amerikaanse trio Muna.

oneohtrix point never – ‘nightmare paint’

Indie elektronicus Oneohtrix Point Never heeft weer een fraai klanktapijtje uitgerold, met daarbij een video waarin een man een soort kunstwerk binnensluipt met zijn ogen. Bijzonder waanzinnig en waanzinnig bijzonder.

Powered by Labrador CMS