Nieuwe muziek: de blokjesbuik van Ryan Gosling en een pikante Troye Sivan

Leestijd: < 1 min

Is Barbie de meest gehypete film van 2023? Daar lijkt het wel op, en we doen er vrolijk aan mee. Want wat is Ryan Gosling overtuigend als een zingende Ken. Verder delen we de nieuwe video van Troye Sivan, die weer lekker expliciet uit de hoek komt. Ook is er nieuwe muziek van Taylor Swift en Janelle Monáe.

Ryan Gosling – ‘Just Ken’

Eigenlijk is het eerder een trailer voor de nieuwe Barbie-film dan een muziekvideo, maar ach: Ryan Gosling komt er zingend in voor en is te zien als een overtuigende Ken, compleet met sixpack en biceps. Hij ziet er bijna net zo plastic uit als Ken, maar hier deelt hij zijn emoties…

Troye Sivan – ‘Rush’

De titel van Troye Sivans nieuwe single is een verwijzing naar een bekend merk Poppers, en de beelden zijn al net zo extatisch. We zien Troye hangen in de armen van een halfnaakte man, de ogen orgastisch geloken. Eerder deze week brachten we de Australische zanger al een eerbetoon via onze Hot op Instagram-rubriek. Bekijk die ook maar even.

Taylor Swift – ‘I Can See You (Taylor’s Version)’

Vorige week bracht Taylor Swift Speak Now opnieuw uit, haar album uit 2010. Op die heropgenomen albums staan steevast een aantal onbekende tracks ‘from the vault’. ‘I Can See You’ is daar een van. De video is nieuw, en een metafoor voor het keurslijf waaraan de zangeres is ontsnapt. Acteur Taylor Lautner is er ook in te zien.

Janelle Monáe – ‘Water Slide’

Een zwembad vol sexy lillend zomervlees, topless vrouwen en Janelle met een flaphoed waaronder je met z’n vieren kunt schuilen voor de regen. De video bij ‘Water Slide’ is heerlijk. En dan komt er ook nog een meneer in een roze/witte speedo voorbijglijden.

Corinne Bailey Rae – ‘New York Transit Queen’

Wat een toeval: een paar weken geleden schreven we nog over ‘Put Your Records On’, de enige echte hit van Corinne Bailey Rae uit 2006. Een ietwat voortkabbelend liedje dat lekker loom was. Hoe anders is het zeventien jaar later, want in ‘New York Transit Queen’ rockt ze erop los. Ze ziet er ineens ook heel ruig uit, met haar woest heen en weer zwiepende lange haar. Leuk hoor.

Dreamdoll – ‘I’ll Be Good’

Een zwembad met vlammetjes, jeetje. DreamDoll is een bitch from da getto, zoals ze rapt, maar ook gewoon Tabatha Robinson uit The Bronx, New York.

Chromeo – ‘(I Don’t Need A) New Girl’

De nieuwe single van Chromeo is weer funky zoals we van het duo gewend zijn. De video is grappig, met in een bijrol een op afstand bestuurbaar patserautootje.

The Streets – ‘Troubled Waters’

Fijn dat ook The Streets weer aan de weg timmeren (sorry). Het accent van zanger/rapper Mike Skinner is onweerstaanbaar.

Benson Boone – ‘In The Stars’

Best leuk, de nieuwe single van Benson Boone. Maar alweer een ballad, die bovendien niet al te veel verschilt van zijn vorige hits. Leuke pornstache, dat wel.

Yeule – ‘Dazies’

Tot slot nog wat weirdness om vrolijk van te worden. Of eigenlijk niet, want het nieuwe album van Yeule, Softscars, gaat over pijn en emotionele trauma’s. ‘Dazies’ is de eerste single, en ondanks of misschien wel juist door het thema een lust voor het oog.

 

Billie Eilish – ‘What Was I Made For?’

Ook Billie Eilish heeft een bijdrage geleverd aan de soundtrack van de Barbie-film. In de video is ze zelf ook heel erg Barbie, met een pony en een paardenstaart, maar ze blijft verre van alles wat neigt naar roze. Of speelt ze een jong meisje dat in de jaren zestig met poppen speelt?

Powered by Labrador CMS