Nieuwe muziek: Céline Dions jubileumversie van ‘My Heart Will Go On’

Leestijd: < 1 min

25 jaar nadat Céline Dion een monsterhit scoorde, heeft ze een nieuwe video uitgebracht voor ‘My Heart Will Go On’, die in niets meer doet denken aan de film die hierbij hoorde: Titanic. Verder is er nieuwe muziek van Ellie Goulding, Floor Jansen, Depeche Mode, Caroline Polachek en meer…

The National – ‘Eucalyptus’

Op 28 april verschijnt het nieuwe album van The National, First Two Pages Of Frankenstein. Dan verwacht je natuurlijk iets macabers als nieuwe single, maar dat valt met ‘Eucalyptus’ alleszins mee. Of tegen. Het is gewoon een mooi voortkabbelend liedje.

Céline Dion – ‘My Heart Will Go On’

Met Céline Dion zelf gaat het momenteel niet zo goed, dus grijpt ze terug op haar verleden. Precies 25 jaar na het enorme succes van Titanic en de bijbehorende themasong komt Slien nu met een ‘Official 25th Anniversary Alternate Music Video'. Het komt er feitelijk op neer dat alle filmscènes eruit zijn geknipt, dus ook het befaamde ‘King of the world’-moment. Daar krijg je dan wel weer veel meer Céline voor terug.

Caroline Polachek – ‘Welcome to My Island’

Een van de meest veelbelovende zangeressen van dit moment is Caroline Polachek. Ze heeft net een alom bejubeld album uit, genaamd Desire, I Want to Turn Into You. Ze gaat vanaf april op tournee en als aftrap was ze te zien in The Tonight Show van Jimmy Fallon.

Depeche Mode – ‘Ghosts Again’

Vandaag is Memento Mori uitgekomen, het nieuwe album van Depeche Mode. Ze gaan al meer dan veertig jaar mee, maar klinken nog altijd even fris en oorspronkelijk. De band was deze week te gast in de talkshow van die andere Jimmy, Kimmel om precies te zijn.

Bia & Timbaland – ‘I’m That Bitch’

Missy Elliotts ‘She’s a Bitch’ is grondig verbouwd door Timbaland. Rapper Bia zingt nu: ‘I’m That Bitch’. Niet per se heel origineel, maar wel leuk weer eens iets Missy-achtigs te horen.

Ed Sheeran – ‘Eyes Closed’

Hier de nieuwe single van Ed Sheeran. Voor de fans van Ed Sheeran.

Ciara – ‘Da Girls’

In de jaren nul scoorde Ciara enkele grote hits, vooral in de VS. Daarna werd het stil, maar nu is ze terug met deze trapballad. Leuk huisje wel, met bioscoop en walk-in closet.

Rosalía & Rauw Alejandro – ‘Beso’

De video van Roos en Rauw is lekker casual gefilmd, met hier en daar een naaktshot, geklier met eten en backstage beelden tijdens optredens.

Flo & Missy Elliott – ‘Fly Girl’

Speaking of Missy Elliott: hier is ze zelf, met het Britse R&B-trio Flo. Met een fijne jaren negentig-vibe.

Floor Jansen – ‘My Paragon’

Vandaag is Paragon verschenen, het debuutalbum van Floor Jansen, die je wellicht kent als frontvrouw van de Finse band Nightwish. Over haar eerste soloalbum zegt ze: "Dit is een inspirerend album. Neem even de tijd om te waarderen waar je in het leven staat. Er zal altijd meer te bereiken zijn, een betere manier om dingen te doen, en er is altijd ruimte voor verbetering van jezelf. Altijd! Daarom is het zo belangrijk om stil te staan bij het hier en nu en om te zeggen: ‘look at me now’!"

Calvin Harris & Ellie Goulding – ‘Miracle’

Eindelijk is er nu ook een officiële video voor ‘Miracle’, met daarin een donkerharige Ellie Goulding die zingt over wonderen. Het lied doet denken aan het werk van Alice Deejay gecombineerd met ‘One and One’ van Robert Miles.

Powered by Labrador CMS