Nieuw: Queer Beer, een Nederlands biermerk dat net even anders is dan andere brouwerijen

Deel opbrengst gaat naar goede doelen binnen de lhbtiq+-gemeenschap

Leestijd: 1 min

Onlangs is een nieuw Nederlands biermerk gelanceerd: Queer Beer. Bier dat met trots is gebrouwen met mensen uit de queer community en waarvan een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen die zich inzetten voor de lhbtiq+-gemeenschap.

Het doel van Queer Beer is de zichtbaarheid vergroten, bijdragen aan het welzijn van de queer gemeenschap en uiteindelijkgelijkheid. Met Queer Beer willen de makers zich onderscheiden van de massa en diversiteit omarmen.

mensen verbinden

De makers van Queer Beer willen mensen verbinden. In een persbericht schrijven ze: “Queer beer gelooft in inclusiviteit. We creëren bieren voor iedereen en streven ernaar dat alle mensen, ongeacht hun huidskleur, achtergrond, genderidentiteit of seksuele geaardheid, zich welkom voelen. Met Queer Beer willen we verbinden: bier brouwen en drinken is immers het leukst om samen te doen.”

Queer Beer

Met Queer Beer ondersteunt iedere drinker de queer gemeenschap. Per biertje gaat een deel van de opbrengst naar goede doelen die zich inzetten voor het welzijn van de lhbtiq+ community. Ons doel is zichtbaarheid vergroten, bijdragen aan het welzijn van de queer gemeenschap en uiteindelijk gelijkheid.

hoppy white - spicy mango

Queer Beer viert de lancering met een witbier genaamd Hoppy White – Spicy Mango. Waar het biermerk is te vinden zie je op de website Queerbeer.eu, op TikTok en op het bijbehorende Instagram-account.

Powered by Labrador CMS