Nieuw op Netflix: Princess Power, met Queer Eye’s Tan France en Andrew Rannells als gaykoppel

Bekijk hier de trailer

Leestijd: < 1 min

Princess Power is de naam van een nieuwe animatieserie die op 30 januari in première gaat op Netflix. Het verhaal draait om vier prinsessen van wie er eentje twee vaders heeft. Dat koninklijke gaykoppel wordt gespeeld door Tan France van Queer Eye en acteur Andrew Rannells.

Kijkers van Queer Eye kennen Tan France als de mode-expert in dat programma. Andrew Rannells is theateracteur en vooral bekend van zijn rol in de musical The Book Of Mormon. Samen spelen ze een koninklijk gaykoppel in de kinderanimatieserie Princess Power, die op 30 januari in première gaat op Netflix.

Fruitkoninkrijken

De serie is gebaseerd op de boekenserie Princesses Wear Pants van schrijfsters Savannah Guthrie en Allison Oppenheim en is geproduceerd door Drew Barrymore. De plot draait om vier prinsessen die elk een eigen koninkrijk vertegenwoordigen waarin alles draait om een bepaald soort fruit. Ze heten Kira Kiwi, Beatrice Blueberry, Rita Raspberry en Penelope Pineapple. Ze omarmen de manier waarop ze van elkaar verschillen en willen samen de wereld verberteren.

Rannells en France spelen de vaders van prinses Beatrice: respectievelijk de waaghals koning Barton en de avontuurlijke Sir Benedict Blueberry. Bekijk hieronder alvast de trailer van deze inclusieve kinderserie.

Powered by Labrador CMS