Nieuw op Netflix: het tweede seizoen van Next in Fashion

Bekijk hier een interview met Tan France en Gigi Hadid

Leestijd: < 1 min

Het is camp, queer en reuze creatief: de mode-afvalrace Next in Fashion. Het tweede seizoen ging onlangs van start en Tan France (bekend van Queer Eye) vertelt met mede-presentatrice Gigi Hadid over de lhbtq-verhalen die de kandidaten delen tijdens de show.

In Next in Fashion strijden de kandidaten om een geldbedrag van 200.000 dollar, waarmee ze hun carrière een vliegende start kunnen geven. Tan France presenteert de show, samen Gigi Hadid die het stokje heeft overgenomen van Alexa Chung. Zelf zien ze er ook elke keer avantgardistisch modebewust uit, zoals je op de bovenstaande foto al kunt zien.

Gastjuryleden

Het tweede seizoen kent een keur aan gastjuryleden uit het artiesten- en modevak, onder wie Hailey Bieber, Helena Christensen, Bella ‘zus van’ Hadid, Isabel Marant, Ashley Park, Olivier Rousteing, Candice Swanepoel en… Donatella Versace!

Voor Gay Times namen Tan France en Gigi Hadid een video op waarin ze vertellen dat veel kandidaten een queer achtergrond hebben. Ze delen de verhalen met de makers van het programma.

Creativiteit en moed

Hadid zegt hierover: “Deze mensen zijn gewoon zo inspirerend. Niet alleen vanwege hun creatieve vermogen, maar ook hun moed. Met deze show kunnen ze hun gemeenschap vertegenwoordigen door hun ervaringen te delen.”

France voegt daaraan toe: “Ik wil alleen betrokken zijn bij inclusieve en diverse programmering. Wanneer je jezelf vertegenwoordigd ziet in een programma als dit, heeft dit echt impact.”

Nu op Netflix

Het tweede seizoen van Next in Fashion is nu te zien op Netflix. Bekijk hier de video.

Powered by Labrador CMS