Nieuw op Netflix: de gay tv-serie Smiley

Bekijk hier de trailer

Leestijd: < 1 min

Smiley is de naam van een Spaanse tv-serie die nieuw is op Netflix. Dankzij een onbedoelde voicemail komt de knappe barman Alex in contact met Bruno. Ze besluiten te gaan daten en dat is verre van saai. Bekijk hier de trailer van Smiley.

Een Spaanstalige rom-com over twee warmbloedige mannen die elkaar per ongeluk treffen en met elkaar gaan daten, dat is precies waar we in deze donkere, koude dagen voor kerst op zitten te wachten. In acht afleveringen van een dik half uur is te zien hoe Alex en Bruno voor elkaar vallen, in de Netflix-serie Smiley.

Boze voicemail

Te zien is hoe de knappe barman Alex (een rol van Carlos Cuevas) zwaar geïrriteerd is omdat zijn laatste hook-up niet is komen opdagen. Hij besluit die persoon op te bellen en hij laat een lange, boze voicemail voor hem achter.

Maar dan blijkt dat hij het verkeerde nummer heeft gebeld. Dat nummer is namelijk van Bruno (gespeeld door Miki Esparbé), een succesvolle architect. Bruno belt terug en in de eerste aflevering is te zien dat de twee besluiten om elkaar in het echt te gaan zien.

Rom-com

Aangezien het een rom-com is, slaat de vonk natuurlijk niet meteen over. Bruno blijkt helemaal niet Alex’ type te zijn. Maar toch broeit er iets.

Smiley is hier te vinden op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS