Nieuw op Discovery Plus: Generation Drag

Bekijk hier alvast de trailer

Leestijd: < 1 min

Vijf lhbtq-jongeren bereiden zich voor op Dragutante, een bijzondere dragshow waar deze tieners zichzelf van een andere kant laten zien. Ze worden gevolgd in de docuserie Generation Drag, waarvan vanavond de eerste twee afleveringen zijn te zien op Discovery Plus.

De inspirerende docuserie Generation Drag volgt vijf jongeren en hun families als ze zich voorbereiden op Dragutante, een bijzondere dragshow waar lhbtq-tieners zich kunnen laten zien.

Romantische relatie

Voor Jameson is het al zijn derde optreden sinds zijn moeder het evenement bedacht en hij geniet ervan om op te treden als 'Ophelia Peaches'. Noah, die optreedt als 'Poptart', is een transgender meisje dat haar eerste romantische relatie onderzoekt.

Perfectionist Vinny worstelt met zijn ‘Vinessa Shimmer’-choreografie en maakt zich zorgen omdat hij geen vlekkeloze radslag kan maken in zijn nieuwe hoge schoenen. Bailey, alias ‘Nemo’ heeft moeite om contact te maken met leeftijdsgenoten in zijn geboortestad en is vol verwachting om eindelijk andere tieners te ontmoeten met dezelfde passie.

Acceptatie van oma

Hoewel Nabela ernaar uitkijkt om haar ‘DunkaShay Monroe’ naar een groter publiek te brengen, verlangt ze nog steeds naar de acceptatie van haar grootmoeder van moederszijde, voor wie ze vreest dat die haar nooit zal accepteren.

Generation Drag / vanaf woensdag 1 juni (eerste week 2 aflevering daarna wekelijks 1 aflevering)

Powered by Labrador CMS