Nieuw: I Know A Place, een queer live muziekevenement

Leestijd: < 1 min

Synthpop-artiest Elliot Boyd organiseert op 22 maart voor de eerste keer I Know A Place, hét nieuwe queer muziekevenement van Amsterdam. Xillan is een van de headliners van de eerste editie, die plaatsvindt in Doka. Kijk hier voor de hele line-up en tickets.

Op 22 maart vindt in Doka de eerste editie plaats van hét nieuwe queer live music event van Amsterdam. Het idee komt van alternative synthpop artiest Elliot Boyd (zie foto). Hij speelde deze zomer o.a. op Bevrijdingspop Haarlem en won de Rob Acda Award.

Queer artiesten

Toen Boyd naar Amsterdam verhuisde, zag hij veel evenementen en activisme binnen de queer scene, maar live muziek bleef nog uit. Waar dit tijdens Pride Amsterdam helemaal opleeft, blijft het de rest van het jaar stil. Zonde, vindt Elliot, want hij kent tientallen fantastische queer artiesten die maar wat graag voor publiek willen spelen.

Nu komt er zo’n plek waar je niet alleen de hele avond kan dansen op de mooiste live queer muziek, maar die ook net zo veilig en vertrouwd voelt als je favoriete queer club.

indrukwekkende line-up

De eerste editie gaat gelijk van start met een indrukwekkende line-up. Niet alleen Elliot is live te bewonderen maar ook Xillan, wiens tweelingbroer (Jeangu Macrooy) je zeker kent. Verder wil je zeker CHARLOT niet missen, die eerder bij NPO 3FM een indrukwekkende liveset speelde. Ook maak je kennis met Joost Laméris die indiepop combineert met zijn passie voor high fashion.

WAT: I Know A Place
WAAR: Doka Amsterdam
WANNEER: 22 MAART, 20:00 tot 23:00 uur
TICKETS: https://www.volkshotel.nl/agenda/doka/i-know-a-place/
SOCIALS:

Powered by Labrador CMS