Netflix komt met nieuwe lhbtq-serie rond Kim Cattrall: Glamourous

Premièredatum: 22 juni

Leestijd: < 1 min

Kim Cattrall, je weet wel, die ene die níét in de reboot van Sex and the City zat, schittert in de nieuwe serie Glamourous als cosmetica-tycoon Madolyn Addison, die de jonge queer influencer Marco Meija aanneemt – die wordt gespeeld door de gender-non-conforme acteur Miss Benny. Hier de eerste foto’s.

Glamorous vertelt het verhaal van Marco Mejia, een jonge gender non-conforme queer man wiens leven nergens heen lijkt te gaan. Maar dan krijgt hij een baan bij de legendarische make-upmagnaat Madolyn Addison. Het is Marco's eerste kans om erachter te komen wat hij van het leven wil, wie hij eigenlijk is en wat het echt voor hem betekent om queer te zijn.

Sabotage van binnenuit

Madolyn Addison (een rol van Kim Cattrall, bekend van Sex and the City en de reboot van Queer as Folk) is een vrouw waar niet mee valt te spotten. Ze heeft haar make-upmerk Glamourous Cosmetics van de grond af opgebouwd en laten uitgroeien tot een van de grootste merken ter wereld.

Maar dan gebeurt er iets wat Madolyn niet had voorzien: haar bedrijf brokkelt niet af, maar stort volledig in – het lijkt erop als iemand haar van binnenuit saboteert. Ze grijpt in door een jonge queer influencer aan te nemen die vers van de middelbare school komt: Marco Meiija dus. Hij wordt haar stagiair, en zij wil dat hij haar ogen en oren wordt om er op die manier achter te komen wat er achter haar rug om gebeurt binnen haar bedrijf.

Niet alleen glitter en glamour

In ruil voor deze afgedwongen vriendschap leert Madolyn alles wat ze weet aan Marco. Maar met een waarschuwing: “Deze business is niet alleen maar glitter en glamour en dat is het leven ook niet.”

Glamourous bestaat uit een cast die grotendeels queer is. Marco wordt gespeeld door Miss Benny (bekend van Fuller House), die zichzelf identificeert als gay, queer en non-binair. Andere castleden zijn Zane Phillips, Jade Payton, Michael Hsu, Ayesha Harris en Graham Parkhurst.

Foto's

Glamourous is vanaf 22 juni te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast enkele foto’s, in afwachting van de trailer.

Powered by Labrador CMS