Nederlandse dramaserie ANNE+ in première in VS

Anne+ nog niet gezien? Kijk nu online

Leestijd: < 1 min

De Nederlandse dramaserie Anne+ is geselecteerd voor het NOW-programma op het toonaangevende Tribeca Film Festival in New York. De serie gaat over twintiger Anne en haar liefdesrelaties met vrouwen. Nog niet gezien? Bekijk de afleveringen nu online.

Anne+ vertelt het verhaal van de lesbische twintiger Anne, die in Amsterdam woont en studeert. In elke aflevering staat een andere liefdesrelatie van Anne centraal.

We volgen haar ontwikkeling gedurende vier jaar, kijken mee met haar turbulente liefdesleven, leren haar vrienden kennen en ontdekken hoe verschillende relaties haar hebben gevormd tot de persoon die ze nu is.

Naast hoofdrolspeelster Hanna van Vliet zijn o.a. te zien: Eline van Gils (+‘Lily’), Sharai Rodrigues (+’Janna’), Djamila Landbrug (+’Sofie’), Kirsten Mulder (+’Esther’) en Jouman Fattal (+’Sara’).

Tribeca Film Festival
In het bijzijn van scenarist Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux zal Anne+ haar Noord-Amerikaanse première met twee afleveringen beleven op het Tribeca Film Festival in New York.

Het Tribeca Film Festival vindt plaats van 24 april t/m 5 mei en werd opgericht door o.a. Robert De Niro en Jane Rosentahl. Het festival is een prominent Amerikaans festival dat producties van onafhankelijke filmmakers toegankelijk wil maken voor een breed publiek. Jaarlijks trekt het festival circa 3 miljoen bezoekers. Bekijk de website voor meer informatie. 

INPUT Conference
Daarnaast is Anne+ ook geselecteerd voor vertoning op INPUT 2019, een conferentie speciaal voor publieke omroepen. INPUT 2019 vindt plaats van 6 t/m 10 mei in Bangkok. Bekijk voor meer informatie de website.

Kijk Anne+ online
Anne+ is geproduceerd door Millstreet Films in samenwerking met de Anne+ Stichting, 3LAB en BNNVARA. De zes afleveringen zijn bij BNNVARA en 3LAB op NPO 3 uitgezonden en zijn nog steeds online te zien op het Anne+ YouTube-kanaal en NPO3.nl

Powered by Labrador CMS