Nederlandse Drag Race-kandidaat Janey Jacké brengt eerste single uit: ‘Turned Heads’

Leestijd: < 1 min

Nadat Janey Jacké vijfde werd in RuPaul’s Drag Race: UK vs The World, heeft ze haar eerste single uitgebracht. Het is een dancetrack die ze heeft opgenomen samen met Lady Bee en heet ‘Turned Heads’. Bekijk hier de video.

Janey Jacké en Lady Bee kwamen er vorig jaar tegen tijdens ADE ’21. Op dat Amsterdamse Dance Event kwamen de twee erachter dat ze veel gemeen hebben: allebei horen ze bij de lhbtq-gemeenschap en allebei zijn ze dol op dance. ‘Turned Heads’ is de eerste samenwerking die hieruit is voortgekomen, en als het aan Janey Jacké en Lady Bee ligt, zullen er nog vele volgen.

Janey Jacké vertelt: “Vanaf het allereerste moment dat Bee en ik bij elkaar kwamen om te kijken welke muziek we wilden maken, kwamen we erachter dat we absoluut van dezelfde vibe houden. Ik ben dol op haar drive, passie en perfectionisme en we hadden zoveel plezier samen in de studio.”

Lady Bee voegt toe: “Het klikte meteen tussen Jane en mij. Ik hou van haar energie en alles waar ze voor staat. Op het moment dat we onze eerste studiosessie hadden, wist ik gewoon dat we geweldige dingen samen zouden gaan doen.”

Bekijk hier de video van ‘Turned Heads’.

Powered by Labrador CMS