Thank God It’s Friday!

Muziek: Troye Sivan zingt Call Me By Your Name

Verder met Harry Styles, Taylor Swift en meer

Leestijd: < 1 min

Mystery of Love is het prachtige lied van Sufjan Stevens uit de film Call Me By Your Name. Troye Sivan maakte daar z’n eigen versie van. En dan was van alles te doen om Harry Styles, die tijdens een concert een nieuw lied zong, Medicine.

Troye Sivan – Mystery of Love
Voor Dazed Digital nam Troye Sivan een eigen ‘spoken word’-versie op van Mystery of Love, van de soundtrack van Call Me By Your Name. Het origineel wordt gezongen door Sufjan Stevens en was genomineerd voor een Oscar in de categorie Beste Originele Song. Helaas greep hij naast de award.

Harry Styles – Medicine
Tijdens zijn optreden in Bazel, Zwitserland, zong Harry Styles voor het eerst een lied genaamd Medicine. Direct na afloop gingen fans los op de tekst. Had Harry zichzelf nu ge-out als biseksueel? Hier het tekstfragment waar het om gaat:
The boys and the girls are here, I mess around with them/ And I’m okay with it. I’m coming down/ I figured out I kinda like it, and when I sleep I’m gonna dream of how you tasted

SSion – At Least the Sky is Blue
De video’s van SSion zijn altijd erg fraai. Deze keer zien we hoe hij een typische Hollywood mansion betreedt, en kijk eens wie daar ook zijn: ‘Elizabeth Taylor’ en ‘Liza Minnelli’.

Taylor Swift – Delicate
Voor haar nieuwe video huurde Taylor Swift wederom een gay pornstar in. Het is Kevin Faulk, die je wellicht kent van zijn werk voor Randy Blue. Hier speelt hij een bodyguard. In ander nieuws: de video lijkt wel heel erg op een Kenzo-commercial van Spike Jonze uit 2016, vinden sommigen.

MNEK – Tongue
Hij werkte al eens met Madonna, deze 23-jarige zanger uit Engeland. Hij is sassy, fierce en alles daar tussenin.

Powered by Labrador CMS