Mika viert diversiteit tijdens Disneyland® Paris Pride

Voor het eerst in het Disneyland® Park!

Leestijd: < 1 min

Op 6 juni 2020 viert Disneyland® Paris weer diversiteit tijdens Disneyland Paris Pride, een vrolijk en uitbundig feest in alle kleuren van de regenboog, van 20.00 tot 2.00 uur 's nachts in het Disneyland® Park. Oad heeft voor liefhebbers een speciaal arrangement samengesteld. Het belooft een schitterend spektakel te worden.

Disney liefhebbers kunnen tijdens het speciale prideweekend hun hart ophalen. Op 6 juni wordt er in het Disneyland® Park feestgevierd. Denk aan een kleurrijke Magical March of Diversity Parade, exclusieve merchandise en speciale snacks om kleurrijk te genieten. Tijdens een speciale avondopenstelling krijg je exclusief toegang tot het park zodat je 's avonds laat kunt genieten van spannende attracties. Én er wordt een fantastisch feest georganiseerd, volop fun en kleur, met een speciaal optreden van niemand minder dan Mika, bekend van hits als 'Grace Kelly' en 'Love Today'.

Disney Mika
Disney Mika

Reisorganisatie Oad biedt een speciaal 3-daags arrangement voor 5 t/m 7 juni, inclusief:

  • 2 nachten verblijf in een Disney® Hotel of Disney’s Davy Crockett Ranch
  • ontbijtbuffet in je Disney Hotel of ontbijtpakket bij Disney’s Davy Crockett Ranch
  • 3 dagen onbeperkt toegang tot beide Disney® Parken
  • toegangsticket voor Disneyland® Paris Pride, van 20.00 tot 2.00 uur 's nachts in het Disneyland® Park

Dat belooft dus een te gek weekend te worden! Deze exclusieve aanbieding is vanaf € 309,- p.p. (op basis van 4 personen) verkrijgbaar via oad.nl/pride.

Powered by Labrador CMS