Winq ♥︎ BACARDÍ

Met deze tips organiseer jij een legendarische dinner party

BACARDÍ Table of Ocho

Leestijd: < 1 min

Wil jij je vrienden en/of familie deze winter stomverbaasd doen staan van je gastheerschap? BACARDÍ biedt raad en recepten met hun feestelijke platform Table of Ocho. 

De familie Bacardí stond bekend om hun dinnerparty’s die steevast eindigden in een blijmoedig bacchanaal. De essentie van die legendarische feesten brengt BACARDÍ dit najaar terug met The Table of Ocho, een online platform waarmee het merk consumenten wil inspireren met moderne (cocktail)recepten voor het perfecte thuisdiner, zoals een rum punch of rode mul ceviche.

Tekst gaat verder onder foto.

Bacardi Infinity Punch
BACARDÍ Infinity Punch.

LEKKERS VAN LONDON

De recepten, geïnspireerd op de rijke smaak van hun 8 jaar gerijpte premium rum, zijn samengesteld door chef London Loy en bartender Joy Obergh. BACARDÍ Reserva Ocho, ook wel “The Family Reserve’, vindt zijn wortels in een familierecept uit 1862 en heeft een zachte, diepe smaak van gedroogd fruit, specerijen, eik en vanille.

London Loy op de Ultimate Dinner Party van BACARDÍ
London Loy in actie op The Ultimate Dinner Party van BACARDÍ.

THE ULTIMATE DINNER PARTY

Een beetje sfeerinspiratie opdoen? Om het platform te vieren, organiseerde BACARDÍ een diner in tropische, Caraïbische sferen dat letterlijk én figuurlijk volledig in het teken stond van BACARDÍ Ocho: met achtvormige tafels voor acht personen, acht groepen vrienden en natuurlijk BACARDÍ Ocho in overvloed. Bekijk hieronder de beelden.

Beeld: DaeloShots.
Beeld: Jelle Draper
Beeld: Jelle Draper
Beeld: Jelle Draper
Beeld: Jelle Draper
Beeld: Jelle Draper
Beeld: Jelle Draper
Beeld: Jelle Draper
Beeld: Jelle Draper
Beeld: Jelle Draper

Met The Table of Ocho als gids organiseer jij deze feestdagen een soiree dat niet onderdoet voor die van de Bacardí’s.

Ga voor meer info naar bacardi.com/tableofocho.

Powered by Labrador CMS