Winnen!

Met deze dubbele krachtbom van Clarins haal je alles uit je huid

Grooming

Leestijd: 2 min

Nu de zomer zich voor je uitstrekt, wil je er op je allerbest uitzien. Maar is je huid nog net zo grauw en vaal als de winter die net áchter ons ligt? Een serum is de ideale manier om je huid van een dosis krachtige ingrediënten te voorzien en deze zo uit de winterslaap te halen. Winq-lezers kunnen nu het Double Serum Light Texture van Clarins winnen!

Clarins is expert als het om serums gaat. Al in 1985 kwam het Franse bedrijf met het baanbre­kende Double Serum. De crux zit ’m in dat double. Het product bestaat namelijk uit twee verschillende texturen; een op oliebasis, de andere op waterbasis. Samen pakken ze alle zichtbare tekenen van huidveroudering aan.

Omdat water en olie niet mengen, werd er een slimme flacon ontworpen waarin beide texturen een eigen compartiment hebben. Pas als je de doseerknop indrukt, worden beiden gemengd. Handig: de dubbele pomp­ flacon geeft altijd de juiste hoeveel­heid serum, zodat verspilling wordt tegengegaan.

Lekker light
Na 35 jaar introduceert Clarins nu een lichtgewicht versie van dit succesvolle product: Double Serum Light Texture. Deze nieuwe lancering trekt razendsnel in, is geschikt voor alle huidtypes én laat geen vettig laagje achter op de huid.

Deze laatste eigenschap maakt Light Texture bij uitstek geschikt voor de mannenhuid. Testosteron zorgt er namelijk voor dat een man dubbel zoveel talg produceert als een vrouw. Dat overvloedige sebum kan ervoor zorgen dat je huid gaat glimmen. Dat wil je uiteraard niet. Een lichte textuur die geen glans toevoegt is dan wel zo prettig.

Extra talg heeft ook een negatieve invloed op de barrièrefunctie van de huid, die verzwakt namelijk door het overschot.

Daarnaast zorgt deze sebum overload voor een grauwsluier over je gezicht. Het Double Serum Light Texture herstelt het even wicht waardoor de huid niet alleen sterker wordt maar ook egaler oogt.

Het double serum light texture herstelt het even- wicht waardoor de huid niet alleen sterker wordt maar ook egaler oogt.

Green deal
Lang voor het trendy werd om planten in huidverzorgende producten te verwerken, deed Clarins dat al. Het huis heeft vanaf de oprichting in 1954 als grondregel dat als een synthetisch ingrediënt en een plantaardig ingrediënt beiden dezelfde doeltreffendheid hebben, er altijd gekozen wordt voor de plant­aardige variant.

Clarins werkt met meer dan 250 plantaardige bestanddelen. De ingrediënten, nagenoeg allemaal gecertificeerd biologisch en fair trade, worden gekweekt met het grootste respect voor het milieu om de biodiversiteit te beschermen. Ook Double Serum Light Texture, waarin 21 plantenextracten zijn opgenomen, is ontwikkeld volgens de criteria van green beauty.

Daar houdt de zorg voor het milieu niet op: Zo is de flacon gemaakt van 35 procent gerecycled materiaal en is het karton van de verpakking afkomstig van bomen uit duurzaam beheerde bossen.

Clarins Double Serum Light Texture.
Clarins Double Serum Light Texture.

Stappenplan

Twee handelingen voor een complete anti-aging routine: Breng de dosis Double Serum Light Texture rechtstreeks aan op je schone huid. Daaroverheen gaat de ClarinsMen Energizing Gel. Deze producten versterken elkaar en vormen daarmee een perfect duo voor een energieke, gehydrateerde huid. Ziezo, zomerklaar.

Clarins, double serum light texture, 132 euro (50 ml)

Powered by Labrador CMS