Hilarische taferelen

Mariah Carey schittert in hostel-commercial

Leestijd: < 1 min

Het woord hilarisch wordt te vaak gebruikt, maar hier is het zeker op zijn plaats. Kijk naar deze commercial van Mariah Carey in een budgethotel in Barcelona en je ziet hoe de diva haar imago van onmogelijk serpent heerlijk op de hak neemt.

Hostelworld is een website waarmee je wereldwijd de beste deals vindt voor overnachtingen in goedkope hostels. Hartstikke handig natuurlijk, maar Mariah ‘I don’t do stairs’ Carey zul je hier niet zo snel aantreffen. Dat de zangeres beschikt over een gezonde dosis zelfspot, wisten we al via Instagram. Maar nu schittert ze in een commercial van Hostelworld en die is ronduit hilarisch.

Het begint ermee dat het personeel van een hostel in Barcelona totaal overdonderd wordt door de komst van een zekere ‘Mariejah Careeij’. Aanvankelijk geloven ze er niets van, maar dan arriveert de zangeres met haar gevolg in een mega lange limo. Die schiet meteen in full diva-mode als ze ziet waarin ze terecht is gekomen.

Tot overmaat van ramp stapt er ook nog een halfnaakte man bij Mariah in de lift en kraken de bedden. Maar als blijkt dat er een bar is, slaat de stemming in één keer om. Mariah geeft haar plaat aan de dj, iemand richt een tafelventilator op de zangeres en een ander gooit witte duiven naar haar hoofd. En al playbackend komt alles toch nog helemaal goed. 'Even divas are believers' luidt de slogan van Hostelworld.

Of Mariah echt is blijven slapen? Vast niet. Maar het leverde dit prachtige spotje op.

Powered by Labrador CMS