Kylie Minogue

Man vraagt vriend ten huwelijk bij concert Kylie Minogue

Bekijk hier een fragment uit haar special An Audience With Kylie

Kylie Minogue heeft een tv-special opgenomen in de Royal Albert Hall in Londen, genaamd An Audience With Kylie. Tijdens het concert zong ze een aantal van haar grootste hits, maar er gebeurde ook iets bijzonders: een man vroeg zijn vriend ten huwelijk toen Kylie hem de microfoon gaf.

Kylie zong zich al padammend een slag in de rondte totdat ze tijd maakte voor een rustmoment. Nadat ze ‘I Should Be So Lucky’ had opgevoerd, gaf ze haar microfoon uit handen aan een man in het publiek, met het idee dat hij haar een vraag kon stellen.

speciale avond

In plaats daarvan zei hij: “Ik heb mijn partner en zijn twee zonen meegenomen en ik wil dat dit een speciale avond wordt die we ons allemaal zullen herinneren. Dus deze vraag is niet voor jou, maar voor superfan Martin. Dus Martin, wil je met me trouwen?”

tranen van geluk 

Het publiek in de Royal Albert Hall ging volledig uit z’n dak, terwijl bij Martin de tranen over zijn wangen stroomden. Hij keek naar Kylie en vroeg haar: “Wat zou jij zeggen?” Waarop Kylie uitriep: “YES!” En daarna tegen het publiek hoe flabbergasted ze was: “Ik weet niet of dit zojuist echt gebeurd is?”

Kylie Minogue
Kylie Minogue

 Vervolgens was ze nieuwsgierig naar de eerste ontmoeting van het kersvers verloofde koppel. Dat was tijdens haar Showgirl-tour in 2005. Ze zeiden dat de cirkel nu rond is. Na een vrolijke felicitatie en een ‘hiep hiep hoera’ ging Kylie verder met haar show.

‘hold on to now’

Helaas is het fragment niet online te vinden, op twee fotootjes na. Dus kijk daarom naar Kylie die ‘Hold On To Now’ zingt.

Powered by Labrador CMS