Man springt uit vliegtuig en vraagt vriend ten huwelijk

Bekijk hier de video van het bijzondere aanzoek

Leestijd: < 1 min

Garo en Todd wonen in Miami en zijn samen sinds 2019. De twee besloten om samen te gaan skydiven boven Key West, toen Garo ineens een verrassing tevoorschijn toverde. Hij sprong eerst, en Todd zag vanuit de lucht welke boodschap Garo voor hem had neergelegd in het gras…

Garo Kiledjian en Todd Jordan Tyler zijn sinds 2019 gelukkig met elkaar. De twee zijn nogal avontuurlijk van aard en onlangs gingen ze samen skydiven.

‘Will you marry me?’

Als eerste ging Garo met zijn parachute naar beneden. Hij sprong uit het vliegtuig, landde op de grond en bedacht zich geen moment: op de grond legde hij een enorme banner neer met daarop de tekst ‘Will you marry me?’.

Todd zag vanuit het vliegtuig wat Garo van hem vroeg en waagde vervolgens ook de sprong naar beneden. Daar vroeg Garo hem meteen ten huwelijk.

Stress

Bijna was het avontuur niet doorgegaan vanwege het slechte weer. Garo vertelt hierover: “Ik had zoveel stress. Ik moest van alles regelen: de rozenblaadjes, de banner, een fotograaf en een cameraman om alles vast te leggen.”

Wat Garo niet wist, was dat Todd zelf ook al een huwelijksaanzoek aan het plannen was. De twee zouden rond nieuwjaar naar Parijs gaan voor een stedentrip. Nu stappen ze straks als verloofd stel het vliegtuig in.

Video

Bekijk hier de video van het aanzoek van Garo aan Todd.

Powered by Labrador CMS