Madonna zingt ‘Music’ bij Jimmy Fallon

Bekijk hier het complete interview en het optreden

Leestijd: < 1 min

Om haar nieuwe remixalbum Finally Enough Love te promoten, bracht Madonna een bezoek aan Jimmy Fallon. Terugkerend onderdeel is het spelen van bekende hits op muziekinstrumenten van kinderen. Deze keer was Madonna’s ‘Music’ aan de beurt. Bekijk hier het interview en het muziekfragment.

Volgende week verschijnt de vijftig tracks tellende remixcollectie van Madonna, Finally Enough Love. Hierop staan al haar nummer één-hits uit de Amerikaanse dance-lijsten die ze in vijf decennia bij elkaar heeft gezongen, in geremasterde vorm.

Beyoncé

Daarnaast staat de Queen of Pop momenteel in de belangstelling vanwege een van de remixes van Beyoncés ‘Break My Soul’, waarvoor ze Madonna’s ‘Vogue’ herinterpreteerde. En dan is er nog een nieuwe versie van ‘Material Girl’, die Madge opnieuw heeft ingezongen samen met rapper Saucy Santana.

Nieuwe grill

Om haar nieuwe remixcollectie te promoten was Madonna te gast bij de talkshow van Jimmy Fallon. Ze liet haar nieuwe grill zien, onthult met wie ze graag zou willen samenwerken, speelt een tamelijk kinderachtig woordspelletje met Jimmy en geeft hem een handtas.

Classroom intruments

Maar het leukste is het muzikale onderdeel, waarbij Jimmy, Madonna en de mannen van The Roots een minimalistische versie spelen van ‘Music’, met behulp van ‘classroom instruments’.

Hieronder de eerder genoemde remixen, gevolgd door de beelden uit Jimmy Fallons ‘Tonight Show’.

Powered by Labrador CMS